Barça

“El del Wanda és un partit en què cal jugar-se-la”

Valverde. El tècnic assegura que un triomf al feu de l’Atlético suposaria una injecció anímica important i revela que Dembélé ja està més tranquil

El d’avui és un partit important. Hi ha diverses coses en joc: confirmar la millora mostrada contra el Borussia Dortmund i recuperar el lideratge, ara en mans del Real Madrid. Valverde és perfectament conscient que el de l’Atlético no és un partit qualsevol per l’entitat del rival i pel que suposaria per insuflar confiança a l’equip. “Donem una gran importància al partit, primer per recuperar el lideratge i després per la pujada anímica que suposaria guanyar-los. Ells deuen pensar el mateix. És un partit en què cal jugar-se-la”, va afirmar. El tècnic , malgrat la pobra imatge fora de casa exhibida fins ara, va voler reivindicar la feina feta malgrat les crítiques que ha rebut l’equip. “Estem on estem per tot el que hem fet fins ara. Hem d’aprendre d’alguns errors, però hem fet coses bé. Fins fa unes hores érem líders i som a vuitens de la Champions.”

No ho tindran fàcil perquè l’Atlético sempre és complicat de vèncer i els dos últims precedents al Wanda són dos empats. “Ens va tocar remuntar i vam empatar. Tots dos van seguir el mateix patró, nosaltres vam dominar, però ells ens van fer mal a la contra. És possible que es repeteixi el guió. Ells defensen bé, junts, però quan ataquen fan mal amb molts jugadors. Serà atractiu”, va dir. El tècnic creu que per vèncer hauran de saber tenir paciència per trobar espais en la solidesa del sistema defensiu de l’Atlético i també igualar-los en físic.

Ni al Wanda ni fins ben entrat el febrer Valverde podrà disposar de Dembélé, de nou lesionat i a qui es va veure abatut abandonant el camp el dia del Dortmund. Valverde va lamentar la nova lesió i va explicar que el francès està més tranquil. “He parlat amb ell, ara està més tranquil; després del partit estava molt afectat. És una baixa molt important per a nosaltres pel jugador que és i pel temps que estarà inactiu. Ell estava bé, anímicament molt sencer perquè feia temps que treballava bé . Li va costar acostumar-se al Barça, però ara s’estava entrenant bé.” El tècnic no s’explica els motius de tanta lesió però assenyala la primera que va tenir al Barça: “No sóc un especialista en fibres musculars però suposo que tot ve de la primera lesió, va passar per una operació important. És un jugador explosiu, s’ha hagut d’acostumar a una manera de jugar diferent.”

Valverde no es va mostrar preocupat per la rebuda que pugui tenir Griezmann perquè tant ell com la resta de jugadors estan acostumats a jugar en ambients hostils. També va treure ferro a les paraules d’Arturo Vidal i va confirmar que Rakitic té força números de repetir titularitat contra l’Atlético, encara que no va confirmar si ho farà com a migcentre.

No ha vist ‘Matchday’.

El tècnic no ha vist el famós documental i fins i tot va semblar molestar-li que li recordessin que ni ell ni cap jugador anessin a la preestrena al Liceu. “No vaig anar a l’estrena de Matchday. Què passa? Sembla un interrogatori. No sé per què no hi va anar ningú de la plantilla. És un documental que el club ha volgut fer per a la ressonància del club. Hi ha coses que surten i d’altres que no perquè no volem que es vegin; són privades.”

CONTRATEMPS

He parlat amb Dembélé i ara està més tranquil; després del partit estava molt afectat. És una baixa molt important
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)