Barça

“Aquesta temporada volem guanyar la lliga”

La principal protagonista femenina de la gala va ser Aitana Bonmatí, que es va imposar en la votació a la millor jugadora amb el 67,66% dels vots del jurat. Inconformista i ambiciosa, la jove migcampista del FC Barcelona, que el mes que ve complirà 22 anys, ha viscut un gran 2019, en què ha disputat el seu primer mundial i ha jugat com a titular la final de la Champions League. “M’he assentat en el primer equip una mica més i he fet una bona temporada. El premi que rebo valora l’esforç que he fet des de fa molts anys”, va comentar en aquest sentit. Interpel·lada sobre la final de la Champions, va acabar parlant de la lliga: “Arribar a la final va ser un gran èxit, però en volem més. Aquesta temporada volem la lliga, que fa quatre anys que no la guanyem.”

Sobre les reivindicacions de les futbolistes, que han estat a punt d’aturar la competició, Aitana Bonmatí no es va mossegar la llengua: “Lluitem i esperem que els màxims responsables del futbol facin un pas endavant i apostin pel futbol femení de veritat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)