Barça

Ana Crnogorcevic, nou fitxatge del Barça

Barça Femení. Crnogorcevic, de 29 anys, signa fins a final de temporada, amb opció a una més

Oficial. Ana Crnogorcevic és nova jugadora del Barça Femení. Crnogorcevic (29 anys), d’origen croat i internacional per Suïssa, signa fins a final de temporada, amb opció a una altra. Arriba procedent dels Portland Thorns de la Lliga nord-americana. Pot actuar com a lateral per la dreta o en qualsevol de les tres posicions d’atac i destaca pel potencial aeri.

Crnogorcevic és la màxima golejadora de la història de la selecció helvètica. Abans de participar a la NWSL, va jugar vuit temporades al FFC Frankfurt, on es va proclamar campiona d’Europa (2015).

Avui ha passat la revisió mèdica i física a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, com a pas previ per formalitzar el seu fitxatge. Tot seguit, Crnogorcevic s’ha dirigit a l’Estadi Johan Cruyff, on ha signat el contracte que la vincularà amb el Barça, al costat de la directiva responsable, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, i ja s’ha vestit la seva nova samarreta. La nova ‘18’ blaugrana s’unirà a les ordres de Lluís Cortés en l’entrenament del dimarts 10 de desembre.

“Ha estat una gran benvinguda. Tot és súper professional, no ho acostumes a veure en futbol femení. És un honor ser aquí”. “És un gran equip, amb moltes internacionals. És un gran club que està fent una bona feina per ser millor cada any. És un plaer veure com creix”. “Estic molt contenta de tornar a jugar la Champions League. Vaig veure com el Barça arribava a la final de la temporada passada i va ser una gran fita, que espero tornar a aconseguir. Tinc moltes ganes de començar a jugar”, ha manifestat en declaracions a Barça TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)