Barça

Ansu Fati, blindat

Millora contractual. El Barça lliga el seu nen prodigi i li atorga estatus d’estrella mundial. Anssumane passa a tenir una clàusula de 170 milions d’euros, que serà de 400 quan tingui fitxa del primer equip

Estatus de crac. Ras i curt. El Barça blinda el seu nou nen prodigi. Anssumane Fati passarà a tenir una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros quan assoleixi la majoria d’edat i estampi la seva signatura en el seu primer contracte com a professional amb el primer equip del Barça. El club blaugrana i el futbolista nascut a Guinea-Bissau van tancar ahir al vespre a les oficines del Camp Nou un acord per a la millora del seu contracte. El jugador, amb vincle amb el Barça fins al 30 de juny del 2022, ampliable dues temporades més, passa de moment a tenir una clàusula de 170 milions d’euros; és a dir, setanta milions més que l’anterior, acordada tot just el mes de setembre. Augmenta la clàusula i augmenten les seves condicions salarials. Aquesta és la tercera millora en els últims cinc mesos, en un evident reflex de la progressió meteòrica del futbolista des de la seva aparició amb el primer equip.

“La Masia per mi és la millor escola del món. Em van ajudar en tot des del primer dia que vaig arribar i estic molt agraït a la gent que hi treballa. Tothom és espectacular.” “Des del primer dia he après molt de tothom. També dels moments difícils, perquè sempre han estat allà per donar-me suport.” “Ara, treballar cada dia amb els millors és un somni i un premi. He de continuar treballant més que mai per seguir tenint oportunitats i continuar gaudint. Tota la resta ja arribarà.” Són paraules d’un nen que continua instal·lat en un núvol, palpant amb els dits un somni real. També el mateix president, Josep Maria Bartomeu, va voler plasmar la consumació de l’acord en un missatge en el seu compte personal de Twitter: “Enhorabona, Ansu! Els barcelonistes celebrem la promoció del talent format a la Masia.”

Ansu Fati va comparèixer a les oficines acompanyat de la seva família i del seu agent, Rodrigo Messi. En l’acte van ser presents Josep Maria Bartomeu, i també el directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i el CEO del Club, Òscar Grau. També Éric Abidal, secretari tècnic; el seu adjunt, Ramon Planes, i el secretari tècnic del Barça B, José Mari Bakero.

Anssumane Fati suma de moment 11 partits amb el primer equip del Barça comptant lliga i Champions (408 minuts), dos gols (Osasuna i València) i una assistència. El club li farà contracte professional quan tingui els 18 anys, perquè si li fes ara no podria baixar a jugar amb el filial.

400

milions

de clàusula, quan signi amb el primer equip

LA FRASE

Treballar cada dia amb els millors és un somni i un premi. Cal continuar treballant. La resta, arribarà
Ansu Fati
JUGADOR DEL FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)