Golejada del Barça amb xou de Messi

Barça. Els blaugrana es desfan del Mallorca (5-2) amb tres gols de l’argentí, un de Griezmamm i un altre de Suárez

Continua el Barça amb la seva bona ratxa de joc i resultats. Els d’Ernesto Valverde són líders, igualats amb el Real Madrid, després de golejar el Mallorca. Els blaugrana han recuperat la pressió i així són molt superiors als seus rivals. Ha inaugurat ràpid el marcador el Barça. Després d’una bona acció en defensa de Sergi Roberto, Ter Stegen ha estat ràpid i ha posat una pilota llarga per Griezmann. El francès ha aprofitat l’errada del defensa per plantar-se sol davant Reina i fer el primer amb una picadeta.

No ha trigat el Barça a fer el segon. Després que Reina evités un gol de Busquets de cap, res no ha pogut fer el porter del Mallorca davant una rematada de Messi per l’escaire. Així celebrava l’argentí la seva sisena Pilota d’Or.

El Barça semblava tenir el partit resolt en els primers disset minuts, però ha continuat amb el seu allau de joc contra la porteria del Mallorca. Luis Suárez ha enviat una pilota al pal i Reina ha evitat un altre gol de Messi amb una bona sortida.

No sortia el Mallorca del seu camp, però els de Vicente Moreno han marcat quasi sense voler-ho. Ante Budimir, amb la col·laboració de Lenglet, ha donat esperances al Mallorca. Poc després, però, Messi ha posat les coses a lloc amb una rosca marca de la casa. I tot just abans del descans, Luis Suárez ha fet el quart, un gol d’esperó que serà un dels millors de la temporada.

Tot i que el Barça ha tingut dues bones oportunitats, a peus de Rakitic i Griezmann en els primers minuts, els de Valverde no han sortit en la segona part amb la mateixa intensitat de la primera. Ho ha aprofitat el Mallorca per fer el segon. També de Budimir. Aquesta vegada aprofitant una sortida dolenta de Ter Stegen.

Ha intentat el Mallorca acostar-se més en el marcador i Ter Stegen ha hagut de treure una gran a rematada de Cucho Hernández, però Messi, en la nit de celebració de la seva sisena Pilota d’Or ha sentenciat amb un altre hat-trick.