Barça

Sergi Roberto, el soci més fiable per als seus companys

Creixent. Valverde el volia utilitzar de migcampista a l’inici però el jugador torna a brillar al lateral dret i porta dos partits sent el que més pilotes toca

Ernesto Valverde volia que aquesta temporada Sergi Roberto passés a ocupar una plaça de migcampista per així poder consolidar Semedo, l’aposta de futur pel club al lateral dret i que durant l’estiu es va plantejar marxar si no disposava de més minuts. En els primers partits, aquesta va ser l’aposta del tècnic, però en diversos partits es va veure obligat a recórrer de nou al reusenc veient les dificultats del portuguès per donar sortida des del darrere quan l’equip estava pressionat.

Amb la lesió de Semedo, Sergi Roberto va tornar al lateral de manera més continuada i amb el pas dels partits s’està convertint en un jugador imprescindible per a Valverde. Ho certifiquen les seves bones xifres en els dos últims partits. Va ser un dels millors contra l’Atlético i també dissabte contra el Mallorca al Camp Nou. Ha estat el jugador del Barça que més pilotes ha tocat en els últims dos partits –106 al Wanda i 111 contra el Mallorca– i també amb el que més s’han associat els seus companys. Sobretot els que parteixen de la banda dreta, com són Piqué, De Jong i Messi, i en el cas del partit contra els balears, Rakitic i Busquets.

Va saber penetrar perfectament en la defensa del Mallorca i fins i tot va estar a punt de marcar en una forta rematada en la segona meitat. Les seves estadístiques demostren que va ser un dels millors del partit. Va fer dues passades de mèrit bones, cap de dolenta, va recuperar vuit pilotes i només en va perdre dues, va fer tres centrades bones i tres de dolentes i va refusar dues pilotes. I només va fer una falta en tot el partit. Caldrà veure què farà Valverde quan torni Semedo, però la realitat és que Sergi Roberto està rendint a meravella.

Semedo i Alba entren en la sessió

Bones notícies a can Barça. Nelson Semedo i Jordi Alba ja van poder entrar en l’entrenament amb el grup i caldrà veure si avui també hi participen i poden rebre l’alta mèdica per viatjar a la tarda cap a Milà. També es van exercitar Araujo i Carles Pérez, del Barça B. Jordi Alba va recaure en una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra en el partit de Champions contra l’Slavia de Praga i fins ara Junior Firpo l’ha substituït, anant de menys a més en el seu rendiment. Per la seva banda, Semedo es va lesionar en el partit contra el Celta de Vigo al soli de la cama esquerra, però el seu retorn pot estar més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)