Barça

Conte: “Si creiem que no patirem contra el Barça, som tontos”

Antonio Conte i Diego Godín. Entrenador i central de l’Inter de Milà

Antonio Conte i el seu Inter se la juguen demà al Giuseppe Meazza contra un Barça que arriba a aquesta última jornada ja classificat pels vuitens de final de la Champions i que avui ha aterrat a Itàlia sense la seva gran estrella, Leo Messi. L’Inter necessita fer el mateix resultat que el Dortmund. L’afavoreix el context, però no es refia del Barça malgrat que ja no s’hi jugui res: “Si pensem que no patirem contra el Barça és que som tontos. Estem parlant del FC Barcelona, un dels millors equips del món, amb una plantilla molt forta. Són un dels 4-5 equips que sempre opten a guanyar-ho tot. Això vol dir que tenen una plantilla molt extensa i de qualitat. Jugui qui jugui és un equip fort. Jugaran sense pressió perquè ja estan classificats i això els pot fer perillosos”.

“Quan es va sortejar el grup, tothom va coincidir que era un grup molt difícil. Ara tenim la possibilitat de classificar-nos jugant aquest últim partit a casa davant la nostra afició. Hem d’estar orgullosos i donar-ho absolutament tot. Haurem d’estar compactes, pressionar amb coratge i quan tinguem la pilota intentar crear problemes al Barça”. “Esperem un estadi ple, amb molta energia positiva. I espero que els jugadors sàpiguen canalitzar aquesta energia”, ha afegit el tècnic italià.

Godín: “No m’espero un Barça relaxat”

També ha parlat el central Diego Godín en la prèvia del partit de demà. Ell tampoc es refia del Barça ni del seu bon amic Antoine Griezmann: “El fet que el FC Barcelona ja sigui primer de grup no vol dir res. És un equip molt bo, un dels millors del món. Un equip que vol guanyar-ho tot . No espero un Barça relaxat”.

Respecte a Griezmann i com va ser rebut fa uns dies al Wanda, Godín ha dit el següent: “Antoine va decidir anar al Barcelona, és part del joc i de la nostra feina. El que va viure al Wanda Metropolità és una cosa normal. Quan un equip estima un jugador i aquest se’n va, la gent pot no rebre’t molt bé”. “Estic segur que Antoine ho entén, ho hem parlat també. Crec que la gent de l’Atlético el recordarà amb afecte per tot el que va fer pel club i la seva història, però ara era lògica la rebuda que va tenir i els xiulets”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)