Barça

Valverde: “Estem classificats però no canvia res; hem vingut a Milà a guanyar”

Ernesto Valverde. Entrenador del Barça. Prèvia Inter-Barça

Ernesto Valverde torna a Milà. L’Inter-Barça de demà (21 h) serà el seu segon partit al Giuseppe Meazza com a entrenador blaugrana. L’any passat el seu equip no va poder guanyar en aquest estadi. Espera fer-ho demà malgrat el Barça ja estigui classificat. Aquestes han estat algunes de les respostes més interessants en la roda de premsa prèvia al partit que acaba d’oferir:

Sobre el partit

“Sabem que ells es juguen la classificació i nosaltres no, però això no canvia res. Sortirem a guanyar el partit. L’any passat vam empatar aquí. Veurem demà”.

Les rotacions

“Venim de jugar el passat dissabte contra el Mallorca, demà tornem a jugar i ens esperen partits importants més endavant. He decidit deixar alguns futbolistes a Barcelona però això no vol dir que renunciem a guanyar als tres punts”.

Sense Messi

“Messi té descans. He pres aquesta decisió. Però vull recordar que l’any passat Messi tampoc va jugar aquí a Milà perquè tenia molèsties i vam fer un gran partit igualment”.

Ter Stegen, suplent

“Neto jugarà demà, sí. També és un gran porter”.

Sobre l’Inter de Milà

“L’Inter està fent un inici de temporada espectacular. Amb Lautaro i Lukaku jugant molt bé i trobant portaria amb facilitat. És el líder de la lliga italiana i demà espero la millor versió d’aquest Inter. Al Camp Nou ja ens van posar les coses molt difícils”.

Elogis a Lautaro

“És un davanter que està fent una temporada molt bona. És ràpid i potent. En el partit del Camp Nou ja ens va fer un gran gol. A més, s’està entenent molt i molt bé amb Lukaku”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)