Barça

“Ens encanta guanyar amb dos gols de jugadors del planter”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

Ernesto Valverde, entrenador del Barça, es va mostrar molt satisfet del rendiment que va donar ahir la segona unitat del Barça a San Siro, aconseguint la victòria contra un Inter necessitat. “Hi havia moltes novetats. També hem canviat el sistema, però no l’estil. Els jugadors han respost de manera excel·lent. Ens ha costat a l’inici perquè ens pressionaven molt, però poc a poc hem aconseguit fer el nostre joc”, va dir després del partit. El tècnic blaugrana va valorar l’actuació dels jugadors del planter i els gols de Carles Pérez i Ansu Fati. “Ens encanta guanyar amb dos gols de jugadors del planter. Carles té gol, un colpeig sec que fa que sigui molt perillós. Ansu és un golejador. Ha sortit i ha marcat. Ens agrada que sigui el golejador més jove de la història de la Champions”.

Valverde també va parlar del clàssic i la convocatòria de Tsunami Democràtic: “El clàssic? Espero que es disputi de manera normal, que la gent es pugui reivindicar i hi hagi llibertat d’expressió a l’estadi. Ja és hora que es jugui, l’estem jugant des de l’octubre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)