Barça

El Barça i el Betis tenen molt avançat un acord per a la cessió de Carles Aleñá

Mercat. Els dos clubs negocien perquè el migcampista del planter canviï d’aires en el mercat d’hivern en busca dels minuts que no té de blaugrana

De ben poc li ha servit a Carles Aleñá l’extraordinari partit que va fer dimarts a Milà contra l’Inter. La decisió ja estava presa. Després d’haver jugat, abans de dimarts, només mitja part en la primera jornada de lliga a San Mamés i uns minuts dissabte contra el Mallorca, tant el club com el mateix jugador tenien decidit que el millor era que en el mercat d’hivern sortís cedit buscant els minuts que no té amb Ernesto Valverde. I així serà.

El Betis ha presentat una oferta per ell i, si no passa res estrany, el català jugarà a les ordres de Rubi a partir de l’1 de gener. Els dos clubs tenen molt avançat un acord de cessió fins a final de temporada i estudien altres punts del contracte. El Betis vol una opció de compra, que el Barça només està disposat a acceptar si n’inclou una altra de recompra, com va fer en el seu dia amb Marc Cucurella i l’Eibar. Per Aleñá també s’havia interessat el Getafe, però una conversa amb Rubi ha acabat de decidir el migcampista del planter. De fet, el Betis ja el va voler aquest estiu, però en aquell moment Valverde va preferir que no marxés perquè Rakitic estava en la rampa de sortida. El croat es va quedar i ara hi ha overbooking al mig del camp.

En el club continuen confiant molt en el potencial d’Aleñá. Per això volen que continuï lligat a l’entitat, tot i que ara marxi cedit, però creuen que amb encara 21 anys necessita minuts, i si no els pot tenir en el Barça que els tingui en un altre equip. Si és el Betis, un equip que amb Rubi practica un futbol alegre, encara millor.

De la situació del jugador i del bon partit que va fer a San Siro en va parlar Valverde després de la victòria contra l’Inter. “És un gran jugador. M’hauria agradat haver-li donat més minuts en aquest temps que acumulem de competició, però hi ha molts jugadors al mig del camp i he optat per uns altres. Tinc confiança en ell i sempre he pensat que serà molt útil en el futur per a nosaltres”, va dir el tècnic extremeny. A San Siro, Aleñá va estar molt fiable en la passada. Va fer 79 passades bones i només en va fallar 14. El del planter va provar una vegada la rematada a porteria, va recuperar dues pilotes i va fer dues passades de mèrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)