Barça

Valverde: “Contra la Real ens juguem tres punts, com en el clàssic”

Barça. L’entrenador del Barça defuig parlar del partit de dimarts, contra el Real Madrid, i assegura que està centrat en el que passarà demà, a Anoeta

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha parlat aquesta tarda en roda de premsa, abans de la visita a la Real Sociedad de demà. Aquestes han estat les seves respostes:

La dificultat del partit de demà: “És una de les visites més difícils que hem tingut. Hem guanyat els dos últims anys, però veníem d’una ratxa molt dolenta. A més, la Real està fent una gran temporada i té jugadors importants a la davantera. L’últim partit contra ells, a casa, va ser molt dur: ens van pressionar molt bé. Ells tindran aquest partit de referència. Serà dur.”

Jordi Alba i Semedo: “Porten entrenant des de l’últim partit de lliga. Dimarts no tenien l’alta, avui espero que sí.”

La seguretat del clàssic: “Ja veurem si canviem la rutina. Ho valorarem a partir del diumenge. Ara no pensem més enllà del partit de demà. No vull que ens descentrem, són tres punts igual d’importants que els que ens jugarem contra el Madrid.”

Pedro Rodríguez: “És un històric del Barça. Un dels futbolistes amb més títols. Està en un altre club i s’ha de respectar. Ja veurem què passa en el futur.”

Rakitic: “El veig igual que als demés. Ens estem jugant molt en aquesta fase de la temporada. Hem d’afrontar els reptes que tenim al davant amb els jugadors que tenim. L’Ivan està participant ara amb més freqüència perquè s’ho està guanyant.”

Arthur: “Va arribar de la concentració amb Brasil amb algunes molèsties: les mateixes que tenia l’any passat, al pubis. Vam parar després del partit de l’Atlético. Ahir no va entrenar, dubto que estigui per demà.”

La Real: “Pressiona a dalt i juga des del darrera. Merino i Odegaard juguen be entre línies i connectetn bé amb la davantera. Al davant tenen molta espurna.”

És difícil aïllar els jugadors del que es parla del clàssic?: “Els jugadors estan més pendents del pròxim partit que no pas del clàssic. Quan l’haguem d’afrontar pensarem en el que passarà al camp durant els 90 minuts.”

La disposició a col·laborar amb les mesures de seguretat abans del clàssic: “Haurem de parlar d’alguna cosa el dimarts. No gasteu preguntes per al clàssic.”

Ansu: “Està tranquil. El soroll està més a fora que a dins del vestidor. A veure si supere les molèsties i es posa a punt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)