Barça

Queixa formal del Barça per l’arbitratge a Sant Sebastià

Polèmica abans del clàssic. Bartomeu transmetrà a Rubiales la indignació del club per l’actuació d’Alberola Rojas i el VAR

El Barça ha decidit enviar una carta al president de la federació espanyola, Luis Rubiales, per mostrar la seva disconformitat amb l’arbitratge patit ahir al Reale Arena contra la Real Sociedad (2-2). El club blaugrana està molt molest amb l’actuació del col·legiat Alberola Rojas, que va assenyalar penal en una acció de Sergio Busquets a Diego Llorente per haver-lo agafat de la samarreta i, sorprenentment, no va xiular un clar penal del mateix Llorente a Gerard Piqué en una acció idèntica a l’altra àrea quan faltaven pocs minuts per al final del partit i que segurament hauria estat determinant per poder sumar els tres punts. El Barça es queixa del doble criteri d’Alberola Rojas en dues accions iguals i es queixa també de l’aplicació del VAR, que en aquest cas no va intervenir.

Al final del partit, pluja de crítiques de l’equip i del mateix Valverde, i fins i tot de veus externes com l’excapità Carles Puyol, que va publicar un tuit amb l’etiqueta #VAR acompanyada d’una emoticona mostrant la seva incredulitat. “Si xiules el primer penal, has de xiular el de Piqué”, va comentar Frenkie de Jong després del partit. Més punyent va ser encara Busquets: “L’àrbitre l’ha vist i no l’ha volgut assenyalar.”

Si xiules el primer penal de Busquets, després has de xiular també el penal que fan a Piqué
Frenkie de Jong
El penal a Piqué és claríssim. L’àrbitre l’ha vist i no l’ha volgut xiular
Sergio Busquets
Intuïm que agafen Piqué de la samarreta. Però l’àrbitre és qui decideix en aquests casos...
Ernesto Valverde
El VAR hauria d’haver intervingut en aquesta jugada. M’agradaria saber per què no ho ha fet, però no tindrem explicacions
Sergio Busquets
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)