Setè partit a remolc i només tres remuntades

Estadística. El Barça, comptant el partit de Donosti, ha començat per darrere en el marcador en set ocasions aquest curs i només ha culminat la reacció contra el Betis, l’Inter i el Leganés

El Barça no va poder passar de l’empat dissabte en la visita al Reale Arena de Donosti. Alberola Rojas i el VAR van impedir la remuntada total dels de Valverde, amb l’omissió del ja famós penal de Diego Llorente a Piqué no assenyalat. Amb el 2-2 contra la Real Sociedad d’aquest cap de setmana són ja set les ocasions en què el Barça ha començat un partit per darrere en el marcador en aquesta temporada. Ha succeït sis vegades en la lliga i una altra en la Champions. I atenció a la dada: d’aquests set partits en què el rival s’ha avançat en l’electrònic, el Barça només ha estat capaç de remuntar i acabar sumant els tres punts en tres ocasions.

Contra el Betis al Camp Nou, Fekir va avançar els andalusos i el Barça acabaria remuntant aquell partit per 5-2. Contra el Leganés, a Butarque, l’equip blaugrana va saber reaccionar després del gol inicial d’En-Nesyri i va endur-se la victòria per 1-2 gràcies als gols de Suárez i Arturo Vidal. I contra l’Inter, en el partit jugat al Camp Nou, Lautaro Martínez va avançar els d’Antonio Conte i el Barça també acabaria remuntant per 2-1. La resta, intents fallits. A Pamplona (2-2) i a Donosti (2-2) la reacció va ser incompleta. I a Granada ni tan sols hi va haver senyals de reacció (2-0). Diferent va ser el cas de San Mamés. El gol d’Aduriz en el 89’ no va deixar marge de maniobra.