Barça

Clàssic a l’hotel Sofia

Coincidència. A causa de la convocatòria del Tsunami Democràtic, el Barça es concentrarà per dinar al mateix hotel on s’allotjarà el Real Madrid

El clàssic de demà el poden començar a jugar els futbolistes molt abans de les vuit de la tarda. I és que els dos equips coincidiran en el mateix hotel de concentració. La convocatòria de la plataforma Tsunami Democràtic demanant als catalans que es concentrin en quatre punts propers al Camp Nou des de les quatre de la tarda per demanar que Espanya dialogui amb Catalunya sobre el conflicte entre els dos països ho ha provocat. I és que el Barça, per recomanació del cos dels Mossos d’Esquadra, ha variat els seus hàbits. Normalment, quan els blaugrana juguen com a locals, els futbolistes dinen en les seves respectives cases i van al Camp Nou, cadascú pel seu compte, un parell d’hores abans del partit. Demà es preveuen molts problemes per arribar al Camp Nou i Ernesto Valverde convocarà els seus homes a dos quarts d’una a l’hotel Sofia, que és a uns 500 metres de l’estadi. Allà dinaran, descansaran i aniran plegats al Camp Nou.

També el Sofia és l’hotel on s’allotjarà l’expedició del Real Madrid quan arribi demà a Barcelona, així que no seria estrany que els jugadors dels dos equips coincidossin pels passadissos.

Que els dos equips estiguin al mateix hotel facilitarà la feina dels Mossos d’Esquadra en un dia que es preveu complicat a Barcelona. La policia catalana té previst fer un cordó de seguretat amb uns 800 efectius des de l’hotel Sofia fins a l’estadi perquè els autocars dels dos equips arribin sense problemes i el partit es pugui disputar.

SEGURETAT

Els Mossos tenen previst fer un cordó amb 800 efectius entre l’hotel i el camp
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)