Barça

Zidane fuig de la distracció

Sense polèmiques. L’entrenador del Real Madrid assumeix amb naturalitat les variacions en les rutines prèvies al partit per motius de seguretat i no dona importància a les queixes del Barça sobre els darrers arbitratges

Com més extrema és la situació o com més important és el partit, més tranquil i serè és el discurs de Zidane. En una plaça amb molts de focus i davant el partit que més polèmica genera en tot l’espectre del futbol mundial, el tècnic francès sempre decideix no donar cap titular. Zidane es va enfrontar a la roda de premsa a preguntes sobre les mesures de seguretat, sobre les queixes del Barça amb els àrbitres i sobre l’ajornament del partit, i de totes se n’extreu una única resposta: “No em preocupa res. Estic centrat en el partit.”

En el vessant purament futbolístic, Zidane tampoc va donar gaires pistes. De la seva roda de premsa, se’n pot extreure que deixarà la pilota al Barça i que no hi haurà un marcatge individual amb Messi, com va passar el 2017 amb Kovacic. “No és que no em preocupi la possessió, però hi ha moltes altres coses. El que hem de fer és mostrar la nostra millor versió i prou”, va dir el tècnic francès. “Cada dia és diferent [sobre Messi]. En el seu moment, Kovacic li va fer un bon marcatge però avui és diferent i una altra història. Ja veurem el que farem.” Zidane sí que es va felicitar de la solidesa que ha mostrat el seu equip en les darreres jornades. “Estem jugant junts, amb energia i ganes. No només jugant sinó també entrenant. Jugar és la conseqüència de cada dia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)