Barça

Milers de persones tallen els carrers dels voltants del Camp Nou

El clàssic. La crida de Tsunami Democràtic a rodejar l’estadi del Barça a partir de les quatre de la tarda provoca el tall d’Arístides Maillol, la travessera de Les Corts i també la Diagonal

Milers de persones han respòs a la crida de Tsunami Democràtic i a les quatre de la tarda s’han aproximat als quatre punts de concentració escollits per intentar rodejar el Camp Nou. Això ha obligat a tallar la travessera de Les Corts, Arístides Maillol i més tard la Diagonal. La majoria de gent duia banderes estelades i es repartien pancartes amb el lema “Spain, sit and talk”, que el Tsunami ha donat instruccions d’aixecar mentre soni l’himne del Barça i fins l’inici del partit. També s’han repartit màscares amb la cara de Leo Messi.

No s’ha produït cap incident durant aquesta concentració i gent de Tsunami repartia uns fulletons on precisament es destacava que s’havia d’evitar qualsevol tipus de violència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)