Barça

Els equips arriben al Camp Nou sense problemes

El clàssic. Concentrats en el mateix hotel per motius de seguretat, han arribat a l’estadi uns deu minuts abans de les sis de la tarda

Un dels grans objectius dels Mossos d’Esquadra abans del clàssic és que els dos equips i els àrbitres arribessin sense problemes al Camp Nou per jugar el partit davant la convocatòria de protestes del Tsunami Democràtic. I així ha estat. Els dos equips han arribat a l’estadi uns deu minuts abans de les sis de la tarda. Havien sortit cinc minuts abans en autocar des de l’hotel Sofía envoltats de grans mesures de seguretat. Ho han fet sense problemes. El Barça en el seu autocar habitual i el Real Madrid en un autocar sense l’escud del club madrileny.

Per motius de seguretat, els dos equips i els àrbitres estaven concentrats en el mateix hotel. Des de primera hora del matí, els Mossos d’Esquadra havien blindat la zona, sense deixar passar ningú per l’Avinguda Joan XXIII. Una vegada els dos equips ja estaven dins del Camp Nou, els Mossos d’Esquadra han tret les tanques perquè els socis i aficionats puguessin arribar a l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)