Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Ja m’esperava que el Madrid pressionés a dalt”

Ernesto Valverde es resignava a l’empat després del clàssic d’ahir i reconeixia el bon joc del Real Madrid. “Ha estat un partit molt disputat, hi ha hagut fases per als dos equips. Ells ens han pressionat molt a dalt, quan salvàvem la seva línia de pressió, creàvem perill; però ells també han pogut fer-nos mal. En l’estratègia i en les segones jugades hem sofert. Ha estat un partit de molta tensió, amb moltes targetes: el clàssic que passa en un clàssic”, manifestava uns minuts més tard del xiulet final.

El d’ahir va ser el novè partit contra el Real Madrid del tècnic blaugrana des que seu a la banqueta del FC Barcelona. N’ha guanyat quatre, n’ha empatat tres i n’ha perdut dos. Ahir va ser, sens dubte, un dels clàssics en què Valverde va trobar un Madrid més fort. “Esperàvem la seva pressió avançada. Quan un rival és fort i t’iguala en el camp, has de resoldre els duels individuals. Ho hem fet algunes vegades, però en altres ocasions no ha estat així. Si ho fèiem, era un atac a favor nostre. Si no, a favor seu”, va explicar també.

Preguntat per l’absència de Sergio Busquets, que va aparèixer en l’alineació inicial i uns minuts més tard va desaparèixer, l’entrenador del Barça va confirmar que el migcampista vallesà no es trobava bé. “Tenia una mica de febre abans del partit, per això no hi ha participat. No estava caient per la febre, estava una mica fotut. Pensava que el podria utilitzar durant el partit, però he decidit que no jugués. En funció de com veig els jugadors, prenc les decisions”, va revelar. Preguntat sobre com queda la situació entre Barça i Madrid a partir d’ara, Valverde va dir que: “Estarem igualats. Avui jugàvem a casa i estàvem una mica més obligats que ells. El Madrid ha fet un bon partit i nosaltres, també. Ens hauria agradat guanyar, però és normal que aquests partits siguin complicats.”

LA PRESSIÓ ALTA

“Quan superàvem la pressió, els creàvem perill. Si no, ens en creaven ells a nosaltres”

COM DE COSTUM

“Hi ha hagut tensió, targetes: el clàssic que passa en un clàssic”

SERGIO BUSQUETS

“Tenia una mica de febre abans del partit, per això no hi ha participat”

BARÇA-MADRID

“Jugàvem a casa i estàvem més obligats que ells. Tots dos hem fet un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)