Barça

Aleñá busca més minuts

Mercat. El Barça i el Betis fan oficial l’acord pel qual el migcampista marxa cedit fins a final de temporada al conjunt verd-i-blanc, que es fa càrrec de la fitxa i no tindrà cap opció de compra

El FC Barcelona va fer oficial l’acord amb el Betis per a la cessió del migcampista Carles Aleñá en aquest mercat d’hivern. El jugador català jugarà fins a final de temporada en el conjunt verd-i-blanc i sota les ordres del tècnic catalana Joan Francesc Ferrer, Rubi. El Betis es fa càrrec de la fitxa del jugador i l’acord no inclou cap opció de compra, un fet que demostra que l’entitat blaugrana compta amb Aleñá de cara al futur.

El migcampista de Mataró havia participat en els últims partits però tenia molt clar que volia jugar més minuts per continuar progressant, encara que això signifiqués deixar el Barça durant un temps. A l’estiu ja va estar a punt de firmar pel Betis però el club blaugrana no el va deixar marxar. Ahir a través de les xarxes socials l’ara company Marc Bartra ja li va donar la benvinguda al conjunt andalús. Aleñá, que ha disputat 39 partits amb el primer equip, en què ha marcat tres gols, va desitjar molta sort al Barça per al que queda de temporada i es va mostrar agraït pel suport de l’afició i el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)