Barça

El Barça torna a activar-se pensant en el derbi

Entrenament. Retorn a la feina amb les absències de Sergi Roberto, Wagué, Arthur, Messi, Luis Suárez, Vidal i Neto; Ansu Fati va fer part de la sessió amb el grup i podria estar disponible dissabte

Com estava previst, després d’una setmana de vacances per les festes nadalenques, el FC Barcelona va tornar a entrenar-se ahir a la tarda, a partir de les 18 hores. La plantilla blaugrana va començar a preparar el primer partit del 2020, l’enfrontament contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium, que serà també l’últim de la primera volta de la lliga en una sessió no excessivament exigent. Estaven citats tots els jugadors disponibles del primer equip, excepte Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal i Neto, que han viatjat a l’altre costat de l’Atlàntic i es reincorporaran a la feina a partir del 2 de gener. Abans de la sessió es va guardar un emotiu minut de silenci com a homenatge a la mare de Sergi Roberto, que va morir dissabte passat. El futbolista de Reus, amb permís de Valverde, va ser, de fet, l’absència més notable.

Tampoc no van aparèixer a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí Moussa Wague, per culpa d’una conjuntivitis, i Arthur Melo, que encara arrossega problemes al pubis. Sí que van exercitar-se, en canvi, Iñaki Peña i Carles Pérez, del Barça B, mentre que Marc-André ter Stegen, que dissabte va ser pare, va treballar al gimnàs. La principal novetat de l’entrenament, en tot cas, va ser la presència d’Ansu Fati, que no va entrar en la convocatòria del partit contra l’Alavés per culpa d’unes molèsties al maluc. El jove davanter va fer part de la feina amb els seus companys i no es descarta que estigui disponible per al duel de dissabte a la nit, contra l’Espanyol.

Avui dilluns, l’equip durà a terme una doble sessió d’entrenaments, a les 11 i a les 18 hores, i demà està prevista l’última jornada de treball de l’any, en sessió matinal: a partir de les 10 hores. Dimecres, 1 de gener, el Barça descansarà i dijous, dia 2, reprendrà l’activitat a partir de les 17 hores, en el primer entrenament del 2020, ja amb tots els efectius.

ABANS DE LA SESSIÓ

Hi va haver un minut de silenci per la mort de la mare de Sergi Roberto

Griezmann i el clàssic de bàsquet

Antoine Griezmann va arrufar el nas quan va saber l’hora en què s’havia fixat l’entrenament d’ahir, perquè coincidia amb el Barça - Real Madrid de bàsquet que es disputava, a partir de les 18.30 hores, al Palau blaugrana. Per això, el davanter francès es va manifestar a les xarxes, en to de broma, responent a la piulada amb què el club anunciava l’horari del partit. “I ens entrenem a les 18 h”, va escriure en el seu compte de Twitter, acompanyant aquestes paraules amb diferents emoticones que dibuixaven el seu disgust.

Finalment, però, Griezmann, que és un gran aficionat al bàsquet, va arribar al Palau a temps per presenciar la segona part del partit i per gaudir, en directe i des de la primera fila, de l’exhibició de l’equip de Svetislav Pesic, que va tombar per vint punts de diferència (83-63) l’etern rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)