Barça

Ter Stegen, dubte per al derbi; Arthur, més baixa

Lesions. L’alemany està fent tractament per una tendinopatia al genoll dret i el mig brasiler continua amb les seves molèsties al pubis

Males notícies per al Barça en forma de lesions abans d’acabar l’any 2019. I és que Ter Stegen, el seu porter titular, es podria perdre el primer partit del 2020, el derbi contra l’Espanyol, per culpa d’una tendinopatia al genoll dret. Està seguint un tractament acordat després del darrer partit de lliga, però ara mateix és seriós dubte per arribar a la cita a Cornellà-el Prat. Aquestes molèsties no han aparegut d’un dia per l’altre, sinó que l’alemany les arrossega des de fa ja un cert temps. De moment ha seguit un tractament conservador, però no es pot descartar que acabi passant per la sala d’operacions. Ho faria després d’acabar l’Eurocopa i no durant la competició amb el seu club.

També continua amb problemes Arthur Melo, absent en els últims partits després de gaudir de regularitat en l’onze. A dia d’avui segueix amb el tractament per resoldre les molèsties al pubis, però el club ja ha concretat una mica el temps aproximat de baixa, que serà al voltant de 3 setmanes. Un contratemps per a Valverde, que ja ha perdut en aquest mercat d’hivern Carles Aleñá, que ja s’entrena amb el Betis, i caldrà veure què acaba passant amb Arturo Vidal. El que està clar és que Arthur es perdrà el partit de lliga contra l’Espanyol, la semifinal de la supercopa d’Espanya contra l’Atlético de Madrid, la hipotètica final, i també el duel contra el Granada.

Pel que fa a la sessió, ahir s’hi va incorporar Neto, que podria ser titular contra l’Espanyol. En l’entrenament també hi van ser presents Carles Pérez, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Monchu, Jandro i Sergi Puig del Barça B. Igual que diumenge, Wague, amb conjuntivitis, i Sergi Roberto, amb permís del tècnic, no es van exercitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)