Barça

Messi, en mode rei Mides

L’astre argentí ha guanyat el 2019 la seva sisena Pilota d’Or, la seva sisena Bota d’Or i també el seu primer premi The Best de la FIFA

Any daurat per al millor futbolista de tota la història. Leo Messi ha tornat el 2019 al primer graó de tots els premis individuals. L’1 de desembre, deu anys després de guanyar la primera, recollia a París la seva sisena Pilota d’Or. Aviat és dit. Als seus 32 anys, Messi és el jugador que més Pilotes d’Or ha guanyat i desempata així amb el portuguès Cristiano Ronaldo, tercer en aquesta última edició i el gran absent en la gala. Segon va ser el central del Liverpool Virgil van Dijk.

Abans, el dia 16 d’octubre, coincidint amb l’efemèride dels quinze anys del seu debut amb la samarreta del Barça en partit oficial en un derbi contra l’Espanyol, recollia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la seva també sisena Bota d’Or, en reconeixement dels 36 gols marcats en la lliga de la temporada passada. Ningú n’ha guanyat tantes com ell. El persegueix Cristiano Ronaldo, amb quatre.

I dels dotze guardons que figuren en el seu palmarès individual entre Pilotes i Botes d’Or a guanyar el seu primer premi The Best de la FIFA. El 2018 va ser cinquè darrere de Modric, Cristiano, Salah i Mbappé. Decisió polèmica corregida en l’edició del 2019. Leo Messi va obtenir aquesta distinció per primera vegada, amb un total de 46 punts. Van Dijk, el guanyador en la gala de la UEFA, va ser segon amb 38 punts i Cristiano Ronaldo, tercer amb 36.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)