Barça

Tranquil·litat absoluta amb la resposta de Neto

Confiança. Ter Stegen té moltes possibilitats de perdre’s el derbi i la supercopa d’Espanya, però ningú dubta que el seu substitut és una garantia

Ter Stegen va acabar el 2019 de baixa i seguint un tractament per intentar resoldre la tendinopatia al genoll dret. Unes molèsties cròniques que ha anat cuidant amb tractaments conservadors com són les infiltracions i que li han permès poder continuar jugant sense problemes més enllà de suportar alguns dolors, però res que li impedís tenir un rendiment excel·lent sota els pals, tal com ha quedat demostrat de sobres. Ara bé, en aquests primers partits de l’any 2020 possiblement farà un petit repòs després d’haver estat un temps forçant el genoll.

Pràcticament està descartat que jugui el derbi contra l’Espanyol i és molt probable que tampoc jugui la semifinal de la supercopa d’Espanya contra l’Atlético de Madrid el dia 9 d’aquest mes. El més important és que les molèsties al genoll desapareguin completament i que Ter Stegen pugui estar en perfectes condicions físiques quan s’acosti el retorn de la Champions. No val la pena arriscar-se.

Per posar fi definitivament a aquestes molèsties, al club li han recomanat passar per la sala d’operacions, però el porter alemany no ho pensa fer durant la competició perquè això significaria dir adeu a la temporada. Si s’operés, en tot cas, possiblement seria després de l’Eurocopa.

Malgrat la més que probable baixa del porter titular del Barça, a l’equip i al club hi ha tranquil·litat absoluta en el seu substitut sota els pals. La confiança en Neto és absoluta. El brasiler només ha disputat un partit aquesta temporada, contra l’Inter de Milà en la Champions, però la seva actuació va ser notable. Les seves xifres al Giuseppe Meazza així ho demostren. Va fer un total de quatre aturades de mèrit i en va blocar set més. Cal recordar que aquell dia el conjunt italià es jugava la vida a Europa i va rematar fins a tretze vegades a porteria, vuit entre els tres pals i cinc fora. Però només van ser capaços de batre Neto en una rematada de Lukaku des de la frontal.

Valverde després del partit el va elogiar: “Tenia ganes que jugués perquè el veig entrenar-se cada dia i no ha pogut demostrar-ho perquè el Marc (Ter Stegen) també està en un estat de forma increïble. Quan no se’l veu, a Neto, la gent pot dubtar de com rendirà, però ens ha aportat molta seguretat.”

A Neto també li anirà molt bé tenir aquests minuts de cara a aquest mes que comença la copa del Rei, la seva principal competició.

TRANQUIL·LITAT

No es vol forçar el genoll de Ter Stegen, que es podria perdre els dos pròxims duels

LA XIFRA

4
aturades de mèrit
va fer Neto en el partit contra l’Inter de Milà en el seu únic partit oficial fins ara.

L’últim entrenament de l’any

Fins l’últim dia de l’any els jugadors disponibles del primer equip van estar preparant el pròxim partit de lliga, el derbi contra l’Espanyol. En la sessió del dia 31, tots els citats del primer equip es van exercitar al camp 2 de la ciutat esportiva. Wague ja es va entrenar amb el grup. També hi van participar Iñaki Peña, R. Araujo, O. Mingueza, Collado, Riqui Puig, Carles Pérez i Ansu Fati, del Barça B. El primer entrenament del 2020 serà avui a les cinc de la tarda i ja es preveu que s’hi incorporin els futbolistes que tenien permís per allargar les vacances fins avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)