Barça

Emili Rousaud, nomenat vicepresident institucional del Barça

Barça. Fins ara vocal i adscrit a l’àrea social, és el directiu escollit per la junta per liderar la candidatura continuista en les eleccions de 2021

El FC Barcelona, com estava previst, ha anunciat avui canvis en la seva junta directiva. Emili Rousaud, vocal des de 2015 i adscrit a l’àrea social, ha estat nomenat vicepresident institucional, càrrec que estava vacant des de la dimissió de Carles Vilarrubí el dia 1 d’octubre de 2017, no conforme amb la disputa del Barça - Las Palmas mentre els catalans defensaven les urnes davant les càrregues policials.

La raó principal per la qual Rousaud, fundador i director general de Factor Energia SA, ha estat nomenat vicepresident és perquè ha estat l’escollit per la junta directiva per ser el candidat continuista en les eleccions a la presidència que s’han de fer l’any 2021 i a les quals ja no es podrà presentar l’actual president, Josep Maria Bartomeu.

La junta directiva del Barça també ha anunciat la incorporació de David Bellver, soci 45.015, com a vocal integrant de l’àrea esportiva, amb funcions vinculades a les competicions internacionals organitzades per UEFA i FIFA. Bellver és des de 2010 el representant de relacions institucionals del club davant la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)