Barça

“Jugar contra els millors et fa fort”

Supercopa. El tècnic de l’Atlético de Madrid assenyala que, en la semifinal d’avui, només compta guanyar, treu importància a les baixes del Barça i assegura que les virtuts de l’equip d’Ernesto Valverde activaran els seus jugadors

Diego Pablo Simeone reconeix que el seu Atlético de Madrid arriba en un bon moment a la semifinal de la supercopa d’Espanya, que disputarà avui contra el FC Barcelona, i no dubta a destacar les qualitats de l’equip d’Ernesto Valverde. “Sabem les virtuts del rival. Sempre ha practicat un joc ofensiu i ha tingut unes individualitats que acaben trencant qualsevol treball col·lectiu. Nosaltres arribem en un bon moment, amb coses per millorar, però jugar contra els millors de món et fa més fort, perquè has de encendre les alarmes des de l’inici”, va manifestar, ahir en roda de premsa, a la ciutat saudita de Jeddah.

Simeone considera que el partit d’avui “serà diferent als enfrontaments de lliga”, perquè un dels dos equips quedarà eliminat. “Cadascú jugarà amb les seves eines”, hi va afegir. Preguntat per les baixes que tindrà el Barça, Simeone no hi va donar importància. “Al món no preguntaran qui va jugar, sinó quin va ser el resultat. Hi haurà un guanyador i és l’únic que importa”, va etzibar. Sobre la sanció que va patir en l’última supercopa d’Espanya que va disputar l’Atlético de Madrid, l’entrenador colchonero es va mostrar irònic: “És clar que me’n recordo, sobretot perquè vam guanyar. Tinc la felicitat de tornar a una competició com aquesta. Espero portar-me bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)