Barça

“És un partit definitiu”

Valverde. El tècnic del Barça reconeix que estava més còmode amb l’antic format de la competició de la supercopa i insisteix que compta amb Arturo Vidal fins al final

Les compareixences d’Ernesto Valverde i Sergio Busquets estaven previstes per a les 15:45 hores, però el xòfer que els havia de transportar fins a les instal·lacions de l’Ittihad Club, on es feien les rodes de premsa, els ha dut a l’escenari del partit, un fet que va provocar que l’agenda es veiés alterada i que el tècnic blaugrana atengués els mitjans després de l’entrenament i que el migcampista només parlés per les televisions amb drets. Un contratemps més en una competició ja de per si estranya després del canvi de format, amb quatre participants, i d’ubicació, a l’Aràbia Saudita, fora de territori espanyol.

“És la meva cinquena supercopa. En tres he jugat en camp del rival. Es fa estrany jugar amb quatre equips, però és el que hi ha. Si em deixessin triar, preferiria el format anterior, però és la federació la que decideix.”, va admetre Valverde. Feia la sensació com si jugar aquest títol en ple mes de gener no l’acabés de convèncer i va enviar algun dard a la federació. “Sempre estàvem acostumats que aquest fos el primer títol de la temporada, i a mi em sembla bé. Ho valorarem quan acabi. No sé des d’un punt de vista esportiu, però de campió de lliga i de copa només n’hi ha un.” El tècnic, això sí, es pren el partit contra l’Atlético com el que és: una semifinal que els permetria accedir a una final i, per tant, poden aspirar al primer títol de la temporada. “És un format diferent perquè no és una eliminatòria. És un partit definitiu i ens ho prenem amb la seriositat que té, com en la lliga un partit molt disputat.”, va assenyalar.

Valverde no va donar pistes sobre quin equip farà sortir contra els de Simeone i va admetre que sense Messi són un altre conjunt. “Messi és un jugador que quan no hi és trobem a faltar. És el millor del món i es nota quan no hi és.” Arturo Vidal és un dels que té més possibilitats de sortir d’inici i el tècnic va insistir que compta amb ell durant tota la temporada. “Hem de pensar que no anirà a cap equip.” Finalment, va treure importància als que no veuen el seu equip en forma. “Cadascú ho veu d’una manera determinada. A vegades ens marquen al principi i remuntem i a vegades és al final. No hem aconseguit els mateixos punts, l’equip està bé i tenim l’oportunitat de guanyar tots els títols.”

EL MÉS DESTACAT

A vegades ens marquen al principi i remuntem i a vegades és al final. No tenim els mateixos punts, però l’equip està bé
Es fa estrany jugar contra quatre equips. Si em deixessin triar, preferiria el format anterior, però és la federació la que decideix

Todibo s’apropa al Schalke 04

Jean-Clear Todibo s’allunya del Milan i s’acosta al Schalke 04 alemany, segons va informar ahir el diari Bild. Les relacions entre aquest club i el FC Barcelona són molt bones des que van tancar la cessió de Juan Miranda l’estiu passat. Segons el rotatiu, el director esportiu del Schalke 04, John Scheneider, que era a Múrcia concentrat amb l’equip, s’hauria desplaçat d’urgència cap a Barcelona per intentar negociar amb el club blaugrana. Todibo, malgrat els dubtes sobre la seva continuïtat, va entrar en la convocatòria per a la supercopa d’Espanya i és a l’Aràbia Saudita juntament amb els seus companys. El Barça prioritza l’interès del conjunt alemany al del Milan perquè els italians es volien reservar una opció de compra pel defensa mentre que el Barça només vol cedir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)