Barça

Diego Simeone

Entrenador de l’Atlético de Madrid

“Si empatàvem, podíem guanyar”

Simeone va aparèixer somrient després de la victòria del seu equip contra el Barça. Amb tot, volia frenar l’eufòria: “Hem de viure aquest moment amb tranquil·litat”, va dir. “Ha estat un partit molt dur, contra un dels millors equips del món. En el minut 75 ha aparegut quelcom que distingirà tota la vida l’Atlético de Madrid: el cor, la grapa. Enmig d’una situació impossible, hem tingut la sensació que si empatàvem podríem guanyar. I així ha estat”, va sentenciar també.

Simeone va explicar que buscava un partit intens fins al final, per la bona preparació física dels seus jugadors. Per altra banda, l’argentí va reconèixer que el segon gol que van anul·lar al Barça va canviar “la frustració de bàndol, de nosaltres a ells”, i va destacar les seves decisions: “L’entrada de Llorente i el canvi de posició de Correa ens han donat ales.” Finalment, va defensar la legitimitat de la presència del seu equip en la final de la supercopa: “La federació ha canviat el format, ens hem d’adaptar i mirar de guanyar des del lloc que ens toqui.”

EL VAR

“El segon gol que els han anul·lat ha canviat la frustració de nosaltres a ells”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)