Barça

El protagonista

Leo Messi

Una exhibició per no res

Abans de començar el partit, preguntaven al segon entrenador de l’Atlético, Mono Burgos, si devien alguna cosa a Leo Messi, perquè les estadístiques de l’astre argentí contra el conjunt madrileny fan feredat. Doncs bé, si ja feien estremir abans de l’inici de la semifinal, després encara les va millorar. Malauradament per als interessos del Barça, el gran partit, una nova exhibició, que va fer Messi no va servir per dur l’equip a una nova final. Els blaugrana encara no coneixen la victòria aquest 2020 després d’empatar contra l’Espanyol en el derbi i de perdre contra l’Atlético. El partit d’ahir, però, fa més mal. Perquè el Barça va ser molt superior i hauria pogut sentenciar el matx abans dels deu minuts desastrosos que l’han deixat fora de la final contra el Real Madrid.

Messi va acabar molt dolgut després del partit. Se’l va veure abatut i la seva cara recordava aquelles nits a Roma o a Liverpool, amb la mirada perduda i preguntant-se què havia pogut passar sobre la gespa perquè el partit se n’hagués anat tant de les mans als seus companys. El Barça ho tenia gairebé tot fet després de remuntar el gol inicial de Koke. Messi va marcar l’1-1 en el minut 51 després de recollir una deixada de Luis Suárez, lluitar una pilota contra Savic i Koke, desempallegar-se de tots dos i engaltar un xut fort i col·locat que Oblak, ahir genial, no va poder aturar. El va celebrar amb eufòria. Era el seu gol número 31 contra l’Atlético de Madrid en 40 partits. En el duel de lliga al Wanda Metropolitano d’aquesta temporada també va veure porteria. Poc després, ho ha tornat a intentar amb un xut ras després d’una bona recuperació de Busquets. El VAR li va anul·lar el que podria haver estat un golàs. Va rebre una pilota aèria i amb una finta espectacular es va desfer de Saúl, va controlar la pilota i va definir amb tranquil·litat i un xut ajustat. Després de consultar-ho, González González va decidir que el gol no pugés al marcador per mans. També va participar en el segon gol que l’àrbitre va anul·lar al Barça, en aquest cas a Piqué. Va ser en una jugada assajada que havia sortit a la perfecció. Messi va picar una falta precisa cap a la desmarcada d’Arturo Vidal, que es va llançar a terra i va fer la passada enrere perquè rematés Piqué. El VAR va decretar que hi havia fora de joc del xilè per molt poc. Gairebé imperceptible. Després arribaria el desconcert.

Idolatrat pels seguidors que ahir van omplir les grades de l’estadi Rei Abdul·là, al final del partit un espectador va sortir a abraçar-lo de manera una mica ostentosa. Molt poc consol per a un Messi que va veure com el seu fantàstic partit no servia perquè el Barça pogués jugar diumenge una final. Al gener s’escapa un títol que podria caure a mans de l’etern rival.

84
intervencions
3
passades de mèrit bones
2
pilotes recuperades
7
pilotes perdudes
2
faltes comeses
4
faltes rebudes
5
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)