Barça

El Barça s’ha reunit amb Xavi per temptejar-lo de cara al futur

Mercat. Abidal i Òscar Grau s’han trobat amb el terrassenc a Doha mentre que l’Al Sadd recorda que el tècnic està centrat en el partit de demà

El director esportiu del Barça, Eric Abidal, i el CEO, Òscar Grau, han mantingut avui una trobada a Doha amb Xavi Hernández per temptejar-lo de cara al futur. El viatge a Qatar ja estava previst perquè es volia fer una visita a Dembélé però han aprofitat per trobar-se amb el terrassenc per conèixer si estaria disposat a fer-se càrrec del primer equip en un futur. En cap cas, però, es pensa en Xavi com a substitut de Valverde per aquesta temporada. El Barça ha volgut deixar molt clar que la reunió ja estava programada abans de la derrota contra l’Atlético de Madrid en la Supercopa.

Degut a l’enrenou creat, el club de Xavi, l’Al Sadd ha fet públic un comunicat on recorda que a dia d’avui el català és el seu entrenador i que en aquests moments està centrat en el partit de demà. El club de Qatar també afirma que qualsevol conversació sobre la seva sortida es farà “a través dels canals oficials.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)