Barça

El Barça entra en escena a la copa

Sorteig. Com el Real Madrid, l’Atlético i el València, l’equip blaugrana debutarà en la competició visitant un dels vuit equips de segona B classificats, que podria ser el Badalona; també entren al bombo l’Espanyol i el Girona

Avui, a les 13 hores, tindrà lloc, a la ciutat del futbol de Las Rozas, el sorteig dels setzens de final de la copa, que es disputaran entre dimarts i dijous de la setmana que ve. Entre les 32 boles que es posaran al bombo hi haurà les dels quatre equips que van disputar la supercopa. El Barça entrarà, doncs, per primera vegada en el sorteig d’una competició que aquesta temporada ha canviat de format per alleugerir el calendari amb eliminatòries a un sol partit. L’equip blaugrana quedarà emparellat, igual que el Madrid, l’Atlético i el València, amb un dels vuit de segona B que sobreviuen. Entre aquests hi ha el Badalona, que lluita per fugir de la zona de descens en la lliga i que dissabte passat va eliminar el Getafe, en una brillant actuació al seu Estadi Municipal.

Els quatre equips de segona B que es quedin sense el premi d’enfrontar-se a un dels grans, tindran el consol d’emparellar-se amb un primera. En quedaran catorze, entre els quals hi ha l’Espanyol i alguns altres caramels, com ara el Sevilla, el Betis i l’Athletic. Si al conjunt blanc-i-blau no li toca un equip de segona B, es podria creuar amb un dels de segona o bé amb un altre primera. En aquest últim cas, l’eliminatòria es disputaria a casa de qui surti primer del bombo. Entre els sis equips de segona divisió classificats hi ha el Girona, que sap segur que jugarà a Montilivi i contra un rival de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)