Barça

Barça - Atlético i Real Sociedad - Llevant, a la supercopa

Supercopa. L’equip de Lluís Cortés jugarà la seva semifinal el dijous 6 de febrer, buscant un lloc en la final del dia 9

El Barça ha quedat emparellat amb l’Atlético de Madrid en les semifinals de la primera supercopa d’Espanya femenina, després del sorteig celebrat aquest matí a Salamanca. L’altra semifinal, que serà la primera que es disputi, el dimecres 5 de febrer, enfrontarà la Real Sociedad, l’actual campió de la copa de la reina, amb el Llevant.

Barça i Atlético jugaran l’endemà el dijous 6. Catalanes i madrilenyes es veuran les cares quatre vegades en dos mesos. A més de la semifinal de la supercopa, jugaran partit de lliga el diumenge 26 de gener i s’enfrontaran en els quarts de final de la Champions League, a doble partit, el dimecres 25 de març i el dimecres 1 d’abril.

La final de la Supercopa d’Espanya es disputarà diumenge 9 de febrer, a l’estadi Helmántico de Salamanca, amb capacitat per a més de 17.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)