Barça

“Era molt precipitat”

La banqueta. Xavi Hernández, que avui disputa la final de la copa del Príncep, explica perquè va refusar l’oferta del Barça i manté intacte el seu somni de dirigir un dia l’equip de la seva vida

Xavi Hernández dirigirà avui l’Al-Sadd contra l’Al Duhail en la final de la copa del Príncep de Qatar. El de Terrassa va tenir una oferta del Barça per incorporar-se de manera imminent al club blaugrana el passat cap de setmana, però la va refusar. Ahir en va explicar els motius: “Vaig rebre una oferta del Barça. Me la van presentar Éric Abidal i Òscar Grau. No la vaig acceptar perquè considero que tot era molt precipitat i que encara és aviat per entrenar el Barça. Això no vol dir que el meu somni no sigui entrenar-lo un dia.” L’excapità blaugrana va donar més detalls sobre com van anar les negociacions: “Els primers que van saber la meva decisió van ser la meva família, els meus col·laboradors i els meus jugadors. No vaig estar gaire centrat aquells tres dies en l’Al-Sadd, però ara ja només penso en la final.” Xavi també va valorar l’aposta de la directiva del Barça per Quique Setién com a substitut de Valverde: “M’agrada com a entrenador del Barça, la seva manera de treballar, i espero que tingui molts d’èxits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)