Barça

La direcció esportiva treballa en apostes de futur

Mercat. El filial es pot reforçar amb el davanter Rey Manaj i el central Ramos Mingo. També s’estudien les incorporacions dels brasilers Matheus Fernandes i Yan Couto

Mentre Quique Setién, nou entrenador del primer equip, analitza la seva plantilla en la seva primera setmana de feina i decideix si cal fitxar en aquest mercat d’hivern després de la lesió de llarga durada de Luis Suárez, es treballa en la direcció esportiva del club en altres direccions i més en concret en el filial. El Barça B incorporarà un davanter centre procedent de l’Albacete. Es tracta de Rey Manaj, que arribarà com a cedit. És albanès i ha marcat aquesta temporada tres gols en deu partits a segona divisió.

L’arribada de Rey Manaj suposarà la sortida d’un o dos davanters del filial. El valencià Abel Ruiz té un parell d’ofertes importants, una de l’Sporting de Portugal, i el suport del club perquè marxi cedit. Ahir es va entrenar a les ordres de Setién, però el seu futur immediat no és ni al primer equip ni al filial. També es va entrenar amb el primer equip un altre dels davanters de la plantilla de Garcia Pimienta, el veneçolà Alejandro Marqués. També podria sortir en aquest mercat d’hivern. De fet, fa setmanes que no juga amb el filial per ordres de la direcció esportiva perquè no vol renovar el seu contracte per poder marxar gratis a l’estiu a un club estranger.

Però no són aquests els únics canvis que es preveuen en el filial en aquest mercat d’hivern. El Barça també està a prop d’aconseguir els serveis del central argentí Santiago Ramos Mingo. Arribaria amb la carta de llibertat. Té només divuit anys i no ha debutat encara amb el primer equip de Boca Juniors en partit oficial. Ramos Mingo arribaria com una aposta de futur i per cobrir les possibles absències de Ronald Araújo, que després de la marxa de Todibo al Schalke 04 estarà en dinàmica del primer equip el que queda de temporada.

Més moviments

No són, però, els únics moviments que està fent la direcció esportiva del Barça els últims dies. Des del Brasil asseguren que el club blaugrana té pràcticament lligada l’arribada de Matheus Fernandes, un mig centre defensiu de 21 anys que juga al Palmeiras. Fernandes, que competeix en el seu equip per la titularitat amb el veterà Felipe Melo, arribaria per set milions d’euros fixos més quatre en variables. El més probable, però, és que Fernandes marxi cedit a un altre club i que el Barça segueixi la seva evolució.

I encara hi ha més rumors pel que fa al mercat brasiler. Diversos mitjans de comunicació també parlen els últims dies de l’interès del Barça pel prometedor lateral Yan Couto. Pertany al Curitiba i podria tenir un cost de cinc milions d’euros. Yan Couto té només disset anys i va ser un dels destacats de la selecció brasilera que va guanyar l’últim mundial sub-17. Yan és un lateral molt ràpid, que no deixa de pujar i baixar la banda durant tot el partit.

SORTIDES

Podrien marxar en aquest mercat d’hivern Abel Ruiz i Alejandro Marqués
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)