Barça

Setién: “Si guanyem i no juguem bé, marxaré enfadat a casa”

Confessions. El nou tècnic blaugrana parla del seu nou projecte al Barça en una entrevista emesa aquesta tarda a Barça TV

Quique Setién ha parlat en una entrevista emesa a Barça TV aquesta tarda. Aquestes han estat les frases més destacades del nou tècnic blaugrana:

Felicitat pel nou càrrec

“Quan vaig signar van ser unes hores plenes d’emocions, va ser un dels dies més feliços de la meva vida. Va ser tot tan ràpid que encara estic assimilant tot el que està passant”.

Abraçat a un estil

“Quan jugava patia enormes frustracions perquè sentia el futbol d’una altra manera que molts entrenadors que vaig tenir, sentia que em faltava alguna cosa”.

“De jugador m’agradava tenir la pilota al peu, participar molt, i en la majoria dels partits acabava tocant la pilota quatre vegades, només corria d’una banda a l’altra. És quan comences a adonar-te què és el que t’agrada de veritat i és el que després trasllades com a entrenador”.

“Sempre he sentit el que sentia ja al pati de l’escola, que era que jo volia gaudir amb la pilota, no volia córrer darrere d’ella. És el que ha guiat sempre la meva vida”.

Jugar bé i amb personalitat

“M’agrada que el meu equip jugui bé, és l’única manera que em vagi content a casa. Si guanyem 1-0 però sense merèixer-ho, me n’aniré content pels 3 punts, però me n’aniré enfadat perquè el que necessites és sentir-te bé i fer bé les coses. Si ho fas bé, sempre tindràs més possibilitats de guanyar”.

Leo Messi

“El nivell d’incidència que té Messi en tots els partits és terrible, no ho ha tingut cap gran jugador en la història del futbol, al menys que jo hagi vist”.

“Messi és tremendament determinant al llarg de el partit i en tots els partits. És únic, serà impossible que torni a aparèixer un futbolista com ell, ho fa tot bé”.

El seu equip tècnic

“El meu staff ha aconseguit fer-me millor. Els dono protagonisme perquè s’ho han guanyat, han aportat als meus coneixements tots els seus”.

“M’he sabut envoltar de gent molt vàlida, molt capaç i amb coneixements, gent jove que sempre t’aporta i t’injecta aquest entusiasme”.

“Volem aconseguir que tot el que estem treballant amb els futbolistes, després ho vegem plasmat en els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)