Barça

“Hem fet moltes coses bé; espero millorar la fluïdesa i l’encert golejador”

Quique Setién Entrenador del FC Barcelona

Després de la seva estrena a la banqueta del Barça, Quique Setién es va mostrar tan feliç com el dia de la seva presentació. La victòria i el joc que van oferir els seus jugadors contra el Granada van satisfer el tècnic càntabre. “A l’equip li poso un notable. Potser ens ha faltat encert en la primera part, però no era fàcil: el Granada ha acumulat molts jugadors per dins, i el dia era desagradable, amb molt de vent. Tot plegat ha alentit la circulació de la pilota. Però estic molt content, perquè en la primera part només hem concedit un xut, i en la segona, el xut al pal. Hem fet moltes coses bé. A poc a poc, espero anar millorant la fluïdesa i l’encert de cara a porteria”, va dir en les seves primeres declaracions un cop acabat el partit. “No és fàcil, quan el rival es tanca al darrere, trobar els camins cap al gol. Però cal buscar alternatives per fer mal. Havíem previst que Griezmann i Ansu Fati busquessin l’esquena dels centrals, però ho han fet poques vegades”, va revelar també.

Al contrari del que li ha passat cada vegada que ha debutat a la banqueta d’un equip, Setién va guanyar en la seva estrena al Barça. “El meu segell és el mateix que el del Barça. Hem de fer les coses bé i hi ha quatre o cinc conceptes importants que s’han de mantenir durant tot el partit. Crec que avui ho hem fet molt bé, sobretot pel que fa a l’activació després de la pèrdua de pilota”, va explicar. Quan li van preguntar si prefereix el mig del camp amb Riqui Puig i Arthur, amb el qual va acabar el partit, abans que amb Rakitic i Arturo Vidal, Setién no es va pronunciar: “Ja ho veurem. La realitat és que en la primera part ells estaven més frescos i, quan han sortit Riqui Puig i Arthur, nosaltres jugàvem amb un més i això genera espais.”

LES PARAULES DE SETIÉN DESPRÉS DEL DEBUT

Hem de fer les coses bé. Hi ha quatre o cinc conceptes importants que s’han de mantenir durant tot el partit
Havíem previst que Griezmann i Ansu Fati busquessin l’esquena dels centrals, però ho han fet poques vegades
En la primera part ells estaven més frescos i, quan han sortit Riqui i Arthur, nosaltres jugàvem amb un més i això genera espais
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)