Barça

Messi desencalla el partit i intervé més que mai

Decisiu. L’argentí va marcar el seu gol número 14 i es manté com el pitxitxi de la lliga. Contra el Granada i en el debut de Setién, va fer 108 intervencions, el rècord aquesta temporada

Semblava que l’estrena de Quique Setién no començaria amb victòria fins que la pilota va caure als peus de Leo Messi dins l’àrea rival. La va rebre d’esperó d’Arturo Vidal, que abans l’havia rebuda de Griezmann. I tot va néixer després d’una recuperació de Riqui Puig. Però sense Luis Suárez, l’efectivitat de Messi va ser més necessària que mai. L’argentí va firmar el seu gol número 14 en la lliga i es manté com el pitxitxi de la competició. Va disposar de tres faltes per marcar, però sorprenentment cap no va anar a dins. Que Messi tenia ganes en el debut del nou entrenador ho certifiquen les seves estadístiques en el partit: va intervenir en 108 ocasions, el cop que més en tota la temporada, va fer quatre passades de mèrit bones per cinc de dolentes i va rematar en sis ocasions, tres d’aquestes entre els tres pals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)