Barça

Riqui Puig no pot brillar en la seva gran oportunitat

Copa del Rei.Va estrenar titularitat amb Quique Setién en la copa del Rei però no va estar gaire fi perquè va perdre la marca en el gol local i no va saber trobar espais ni donar ritme

Quique Setién va donar una gran oportunitat a Riqui Puig perquè demostrés la seva qualitat contra l’Eivissa en l’estrena del Barça en la copa del Rei. Era una magnifica ocasió perquè la jove perla del planter es reivindiqués després dels seus bons minuts contra el Granada. Però Riqui, com la resta de l’equip, no va estar a l’altura i va tenir una actuació força decebedora. Va jugar d’interior i va estar massa envoltat de jugadors que no li van permetre de trobar espais per posar bones pilotes als davanters, que tampoc el van ajudar perquè amb prou feines van tenir mobilitat en la primera meitat. També va sortir en la fotografia del gol de Javi Pérez, que no va seguir i va permetre que rematés per superar Neto. També va perdre algunes pilotes compromeses i que haurien pogut costar car a l’equip blaugrana. En total va perdre quatre pilotes i en va recuperar dues. Va fer una passada de mèrit bona i dues de dolentes. Ho va intentar però no va estar gens encertat.

Setién el va retirar del camp en la segona meitat per donar entrada a Arthur Melo quan el Barça perdia per 1 a 0 i va veure la remuntada de l’equip des de la banqueta. Caldrà veure si el tècnic se l’endú a València en el pròxim partit de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)