Barça

Setién: “Contra el València tindrem més espais”

Barça.

Abans de la visita al Valèncoa, Quique Setién ha comparegut aquest migdia en roda de premsa. Aquestes són les seves manifestacions:

El València: “Sempre que un equip com el València perd, en el següent partit surt amb més ganes. En tot cas, sempre espero que el rival estigui al seu millor nivell. El València és un equip amb molt bons futbolistes, que ens posarà les coses molt difícils. Potser els podrem fer mal perquè ens atacaran, més que no pas el Granada i l’Eivissa, i tindrem espais.”

L’equip encara està lluny de la seva idea?: No tinc aquesta sensació. Cada partit és diferent. Encara que a Eivissa no vam estar bé, contra el Granada vam controlar el joc i vam fer moltes coses que ens deixen contents.”

Si no es fitxa un 9, hi ha plantilla per aspirar a tot?: “Són supòsits que no valoro. El Barça és un gran equip i, en circumstàncies normals, ha de competir per guanyar-ho tot. Per altre banda, no es poden controlar les lesions.”

Leganés i Llevant: “No viatjar és un avantatge. Més encara quan ens podria haver tocat un rival més dur i fora de casa. Ja hem vist les conseqüències en altres equips de primera.”

Què ha de fer l’equip per generar més ocasions?: “Entenc que contra el Granada vam fer ocasions. No van entrar, però vam generar perill contra un equip que es va tancar be. A Eivissa no ho vam poder fer. Però preparem el partit per fer-les. Ja vaig dir que va ser un partit especial a Eivissa. Estic segur que generarem perill”

Rodrigo Moreno: “M’agraden tots els grans jugadors.”

Que els resultats hagin acompanyat, li dona tranquil·litat?: “A Eivissa em vaig portar un bon ensurt. Necessitem que molts jugadors entenguin els detalls perquè es produeixin aquests canvis que vul. Hem d’incidir en el que donem importància. I ia`xo no ens hauria de portar mot temps. Se que hi ha molta gent que només pensa en el resultat. Em sembla bé. Però hi ha molta gent que sabrà que hem merescut guanyar o no. Crec que també s’ha de valorar el camí.”

El sistema a Eivissa: “No és una prova. Hi ha detalls que no vam explicar bé. Això ens serveix per a millorar quan tornem a jugar amb aquest pla. He dit als jugadors que hi haurà partits que no podrem guanyar en el minut 10 o 20, però sí en el 80. Perquè el que fem suposa un desgast en el rival.”

Rodrigo canvia la manera de jugar del València: “És un futbolista extraordinari, que pot complicar el partit a qualsevol equip. Preferiria que no jugués, però si no ho fa hi haurà un altre. El nivell del València és molt alt.”

Riqui Puig: “Hi ha coses que fa bé i en altres, ha de millorar. És un procés que treballarem conjuntament.”

Griezmann, opció per al 9: “És una opció. Ara no tenim un jugador específic d’aquesta posició. Ho valorem.”

Demà té el primer gran examen?: “Ja va ser el dia del Granada. I el segon, a Eivissa. No espero menys d’aquest partit i de la resta. Sé que a València, el Barça fa molts anys que no perd. El rival és, potser, un dels millor als quals et pots enfrontar. Aquí es passa un examen cada dia.”

Té més feina de la que s’esperava?: “Alguns conceptes que han de entendre els futbolistes, si. Afortunadament tenim jugadors molt intel·ligents, que entenen les coses ràpid. El problema està en que tots funcionin com un de sol. Aquesta coordinació és clau perquè tot flueixi.”

La pressió després de pèrdua i la sortida de pilota: “Per a nosaltres és important controlar des del darrera i no rifar la pilota. Estem treballant en aquest sentit, per donar més fluïdesa a la sortida de pilota. Hi ha moments en que ens ha costat, però tractarem de millorar-ho.”

Quin concepte costa més que entenguin?: “La pressió després de pèrdua mirem de treballar-la perquè surti millor, però veiem que no ho fem bé. Contra equips amb un nivell més alt, pot ser que patim.”

Abel Ruiz: “Hi haurà jugadors del filial que entrenaran amb nosaltres i que, després, baixaran de nou al B. Vull veure’ls a tots. Avui, Collado entrenarà amb nosaltres perquè Riqui està malalt.”

Arturo Vidal: “Vull jugadors complets i Vidal, com a interior, ha de ser intel·ligent i mesurar què ha de fer en cada moment.”

Ha canviat alguna de les idees que tenia quan va acceptar l’oferta del Barça?: “No. Hem desenvolupat el pla de joc i hem conegut els futbolistes. Estoc satisfet de com es desenvolupen els esdeveniments.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)