Barça

El Leganés, al Camp Nou

Copa. L’equip madrileny, que és penúltim a la lliga empatat a punts amb l’Espanyol, visitarà l’estadi dijous que ve, a les 19 hores

El Barça rebrà el Leganés a l’estadi en els vuitens de final de la copa. Eliminatòria assequible, a un sol partit i a casa. El sorteig, fet ahir al migdia a Las Rozas, a la seu de la federació espanyola de futbol, va complaure Quique Setién. “No haver de viatjar és un avantatge. Ja hem vist les conseqüències en altres equips de primera divisió, que han quedat eliminats contra rivals, teòricament, inferiors”, va reconèixer ahir a la sala de premsa el tècnic càntabre.

El duel contra l’equip de Javier Aguirre, que tindrà lloc el dijous que ve, a les 19 hores, serà un fet històric, perquè mai abans el FC Barcelona havia disputat una eliminatòria a partit únic al Camp Nou, exceptuant l’enfrontament del 24 d’abril de 1949 contra el Girona, en una eliminatòria que la federació va permetre que es jugués a partit únic si l’equip visitant era compensat pel local. El Barça va vèncer per 9-0.

Serà també la primera vegada que el Barça i el Leganés s’enfrontaran en la copa. L’equip madrileny és, ara mateix, el penúltim classificat a la lliga, empatat a 14 punts amb l’Espanyol, i abans de jugar aquesta eliminatòria de copa contra el Barça, diumenge al migdia, visitarà l’Atlético de Madrid al Metropolitano.

DIMARTS
19:00
R. Sociedad-Osasuna
21:00
Tenerife-Athletic
DIMECRES
19:00
Rayo-Vila-real
19:00
Cultural-València
21:00
Saragossa-R. Madrid
21:00
Badajoz-Granada
DIJOUS
19:00
Barcelona-Leganés
21:00
Mirandès-Sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)