Barça

Es mantenen les diferències

1a divisió femenina. El Barça empata al camp de l’Atlético i deixa la distància al capdamunt de la taula en nou punts

ATLÉTICO 0 bARCELONA 0

ATLÉTICO DE MADRID:Lola; Kenti (Linari, 81’), Tounkara, Aleixandri, Menayo (Strom, 61’); Amanda (Ludmila, 53’), Virginia (Duggan, 70’), Meseguer, Sosa; Leicy i Charlyn.BARCELONA:Paños; Torrejón, Pereira, María León, Leila; Guijarro, Alexia; Caldentey, Hermoso (Candela, 80’), Martens; i Oshoala (Claudia Pina, 91’).ÀRBITRE:Olatz Rivera Olmedo.T.G.:a la local Virginia.

1a divisió fem.

J. 18

Rayo V. - Llevant

0 - 3

Atlético - Barça

0 - 0

Betis - R. Sociedad

-

Espanyol - Madrid CFF

11 h

Sevilla - Sp. Huelva

11 h (Vamos)

Athletic - València

11 h

Tacón - Logronyo

16.30 h

Granadilla - Deportivo

18.30 h (Gol)

El Barça va empatar a zero contra l’Atlético en el primer dels diversos partits que disputarà contra l’equip madrileny, amb qui ha quedat emparellat en la supercopa i la Champions League. El resultat afavoreix l’equip de Lluís Cortés, que, havent jugat els dos partits en la lliga, manté els nou punts de diferència i l’average.

El partit no va tenir gaire història, amb diverses oportunitats per al Barça en el primer temps –també alguna de clara per a l’Atlético, obra de Meseguer– i més calma en la segona meitat, en què la local Gallardo també va haver d’intervenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)