Barça

El Barça perd clarament contra el València i demà pot deixar de ser líder

La lliga. El conjunt blaugrana s’ha mostrat molt dèbil en defensa i dos gols de Maxi Gómez l’han sentenciat en un altre partit molt deficitari en tots els aspectes

El Barça podria perdre demà el lideratge després de perdre de forma molt clara contra el València a Mestalla. Els de Quique Setién han fet aigües i Ter Stegen, que ha aturat un penal, ha evitat un resultat més contundent. Els blaugrana han fet un primer temps nefast, concedint en defensa i sense capacitat de generar perill al davant. Quan millor estaven, però, el València ha fet el segon. Té molta feina a fer el nou entrenador del Barça si vol capgirar la dinàmica que duu l’equip.

Amb l’alineació, Quique Setién ha deixat clar que confia més en Umtiti que en Lenglet per fer de parella de Piqué i que a la primera oportunitat que ha tingut ha format amb un mig del camp amb els més tocadors, Busquets, De Jong i Arthur. Amb aquests jugadors la possessió de la pilota semblava garantida i en els primers minuts el Barça ha començat a tenir el control, això sí, com en els altres partits, sense profunditat. Control estèril.

I ha durat ben poc perquè en el minut 10 el València ha trobat una escletxa entre els centrals i l’internada de Gayà ha acabat amb un penal clar de Piqué. Ter Stegen ha endevinat l’intenció de Maxi Gómez i l’ha aturat. El València ha pogut tornar a marcar en un fort xut de l’uruguaià però entre el porter alemany i el travesser ho han impedit. En el refús Gameiro també ha topat amb Ter Stegen. Coquelin de lluny també n’ha tingut una. El Barça, res de res. Possessions llargues però incapaços de fer cap desmarcada en profunditat. Només dos xuts, de Messi de falta. El millor del primer temps pel Barça, el resultat.

Semblava que els de Setién començaven millor en la segona meitat després d’un xut d’Ansu Fati després de rebre de Messi però ha estat un miratge perquè poc després el València ha fet justícia avançant-se en el marcador després d’una rematada de Maxi Gómez que ha desviat Jordi Alba. La defensa del Barça, passiva. Després d’un xut escarransit de De Jong, Setién ha mogut la banqueta i ha canviat Arthur per donar entrada a Arturo Vidal. I el Barça ha reaccionat i Messi ha disposat de dues bones ocasions. En la primera ha connectat amb Alba però quan el seu remat l’ha taponat Paulista llençant-se a terra i en la segona, el seu xut creuat ha marxat fora per poc.

Ha millorat el Barça tenint més presència al camp del València i jugant més ràpid i de nou Messi ha tingut el gol després de repetir la rematada en paràbola que l’any passat si que va entrar-li al camp del Betis. I just després ho va intentar de cap però la pilota no volia entrar. I quan més a prop estava de l’empat, el València ha tornat a marcar, de nou Maxi Gómez, que tot sol des de la frontal ha rematat a la perfecció. Un altre cop, la defensa del Barça ha quedat retratada. El conjunt de Setién s’ha desfet i poc després l’àrbitre, amb la confirmació del VAR, ha anul·lat un tercer gol a Paulista.

En els últims minuts han entrat Rakitic i Collado per De Jong i Ansu Fati. Messi ha tingut un parell d’ocasions més però s’ha trobat amb Jaume Domènech

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)