Barça

Carles Pérez, a un pas de Roma

Mercat d’hivern. Marxarà cedit a l’AS Roma fins a final de temporada, amb una clàusula de compra obligatòria per al club italià de 13 milions d’euros; el Barça el podrà recomprar durant les següents temporades a partir de 25 milions

Tots els camins semblen portar a Roma per a Carles Pérez. El jove davanter, que a l’estiu va refusar ofertes importants per continuar vestint de blaugrana, no encaixa en la idea de joc de Quique Setién i el tècnic li ho va comunicar oficialment després de l’entrenament de divendres. El cas és que el de Granollers s’ha buscat equip i, si no hi ha cap sorpresa, marxarà cedit a l’AS Roma fins a final de temporada, amb una clàusula de compra obligatòria per al club italià, que ha de fer efectiva al juny, de 13 milions d’euros. El Barça, per la seva banda, es reserva una altra opció de recompra per a les següents temporades, que anirà en augment i començarà sent de 25 milions d’euros. L’acord entre el Barça i el club de la capital d’Itàlia està pendent, això sí, del vistiplau del futbolista i del seu representat, Arturo Canales, que negocia un contracte de llarga durada a partir de la temporada 2020/21.

Altres clubs, com ara el Sevilla i el Bayern de Munic, també han volgut incorporar Carles Pérez, aprofitant la finestra del mercat d’hivern, però el Roma ha estat qui més interès ha mostrat. Carles Pérez ha participat en 13 partits aquesta temporada amb el Barça, en què ha signat tres gols. Té fitxa en el Barça B, però el seu contracte va ser millorat després de disputar 10 partits en el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)