Barça

Carles Pérez, la tercera sortida del mercat d’hivern

Mercat. No hi ha encara acord amb la Roma, però es continua negociant pel de Granollers, que marxaria per uns 15 milions d’euros i la seva baixa se sumaria a les de Todibo i Aleñá

Tot i tenir encara fitxa del filial, Carles Pérez ha estat en dinàmica del primer equip des que va començar la temporada. Es va incorporar amb les baixes per lesió de Messi i Luis Suárez i s’hi va quedar. Divendres passat, de manera inesperada, Quique Setién li va comunicar que no comptava amb ell i que es busqués equip. El club ja negociava aquell dia amb la Roma. L’entesa entre les tres parts encara no està tancada, però sembla propera. El jugador, a través del seu representant, Arturo Canales, ha acceptat ja les condicions de l’equip italià. El Barça ingressaria uns quinze milions d’euros i les discussions se centren en una opció de recompra que el Barça vol incloure en l’operació i la Roma no.

Carles Pérez, que va participar en els dos primers partits dirigits per Setién, ha jugat dotze partits aquesta temporada en el primer equip i ha marcat dos gols, un contra el Betis en la lliga i un altre contra l’Inter a San Siro en la lliga de campions.

La de Carles Pérez, tenint en compte que estava en dinàmica del primer equip, seria la tercera baixa del Barça en aquest mercat d’hivern. A la del de Granollers, cal afegir-hi les de Carles Aleñá i Jean-Clair Todibo. El primer, amb poques oportunitats amb Ernesto Valverde, va marxar cedit al Betis, sense opció de compra per als andalusos, que s’han fet càrrec de la seva fitxa fins a final de temporada. El jove central francès també ha marxat cedit, al Schalke 04, fins a final de temporada. Els alemanys paguen 1,5 milions d’euros per la cessió i tenen una opció de compra per 25 milions d’euros més cinc en variables, mentre que el Barça es va assegurar una opció de recompra per 50 milions i deu en variables.

Quan falten quatre dies perquè es tanqui el mercat d’hivern són tres les baixes al primer equip, que encara podrien ser quatre, pendents del futur del lateral Moussa Wagué, sense oportunitats amb Valverde i tampoc amb Setién.

El senegalès ha estat ofert al València dins l’operació que intenta portar Rodrigo al Camp Nou, però hi ha altres clubs interessats en ell, entre altres el Niça. També el Torino italià ha preguntat per la seva situació.

El filial

A aquestes tres baixes i la més que probable de Wagué, cal sumar-n’hi unes quantes al filial. Destaca la d’Alejandro Marqués a la Juventus, que reporta 8,2 milions d’euros al Barça, i la cessió del brasiler Matheus Pereira, que serà comprat pel club blaugrana de manera obligatòria la temporada vinent per vuit milions d’euros en una operació de maquillatge de números. A més, també està previst que surti en els pròxims dies Abel Ruiz. El davanter, que també ha estat ofert al València, té ofertes d’equips de primera divisió.

CARLES PÉREZ

Tot està pendent d’una opció de recompra que el Barça vol incloure i la Roma no

UNA MÉS

Abans que es tanqui el mercat, també s’espera que marxi Moussa Wagué
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)