Barça

Carles Pérez se’n va a Roma sense opció de recompra

Mercat d’hivern. L’equip de la capital d’Itàlia pagarà un traspàs de 13 milions d’euros, que poden arribar a ser 15 si s’acompleixen un seguit de variables, i el jugador signarà fins al 2024

A manca de la confirmació oficial, ja es pot dir que Carles Pérez ha deixat de ser jugador del FC Barcelona i que la seva nova samarreta és la de l’AS Roma. Després d’una negociació que es va tancar definitivament ahir en què el Barça va haver de renunciar a una opció de recompra, el davanter signarà pel club giallorosso fins al final d’aquesta temporada i les quatre següents. És a dir, fins al 30 de juny de 2024. Finalment, els dos clubs van acordar que Pérez sortiria a canvi de 13 milions d’euros, que poden arribar a ser 15 si s’acompleixen un seguit de variables, amb una opció de tempteig per al Barça en el cas d’un futur traspàs del futbolista. El club blaugrana ha hagut de cedir, doncs, i no podrà recomprar-lo, com era la seva pretensió. De fet, hi va haver un darrer estira-i-arronsa en la negociació per culpa d’aquest assumpte que va fer que Carles Pérez suspengués el viatge que tenia previst de fer ahir a la tarda a Itàlia. Finalment, però, el davanter nascut a Granollers i la Roma es van sortir amb la seva.

Va ser el mateix Carles Pérez qui va demanar d’anar-se’n sense que el que ha estat el seu club des que era cadet pugui recomprar-lo per una quantitat establerta. I és que va quedar molt tocat quan, divendres passat, va saber que Quique Setién no compta amb ell i ha volgut fer foc nou per començar de zero en un club, la Roma, que li ofereix un projecte atractiu i una atractiva oferta econòmica. Després de renunciar a un bon grapat d’interessants propostes durant la pretemporada, d’aconseguir un lloc en el primer equip, de complir el somni de marcar en el Camp Nou vestit de blaugrana i de guanyar-se una millora de contracte, disputant més de deu partits entre els grans, a Pérez li ha costat pair que no compta per al nou entrenador.

El nou jugador giallorossi, que ahir al matí es va entrenar per darrer cop a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, viatjarà avui a la capital d’Itàlia per passar la revisió mèdica i ser presentat. Carles Pérez, que complirà 22 anys molt aviat, el pròxim 16 de febrer, és el segon reforç d’hivern de la Roma, després del defensa brasiler Roger Ibañez, cedit per l’Atalanta.

DOLGUT

El jugador ha volgut fer foc nou després de saber que Setién no compta amb ell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)