A quarts amb golejada

Copa femenina. El Barça escombra l’Sporting de Huelva en una notable actuació, amb gols d’Oshoala (2), Jennifer Hermoso i Graham

SP. HUELVA 0 BARÇA 4

SP. HUELVA:Selena Babb, Korina (Pavel, 70’), Cinta Rodríguez, Abambila, Fatou Kanteh (Adubea, 64’), (Evans, 63’), Kristina Fischer (Nogareda, 70’), Patri Ojeda, Castelló, Marina Steindl i Alidou.BARÇA:Pamela Tajonar; Marta Torrejón, Van der Gragt (Andrea Pereira, 58’), Mapi León, Crnogorcevic; Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey; Graham Hansen (Candela Andújar, 73’), Oshoala (Claudia Pina, 74’) i Jennifer Hermoso (Vicky Losada, 67’).GOLS:0-1 (43’) Oshoala. 0-2 (48’) Jennifer Hermoso. 0-3 (66’) Graham. 0-4 (71’) Oshoala.ÀRBITRE:María Moreno Navarro (comitè valencià).INCIDÈNCIES:En el primer minut de partit, les jugadores dels dos equips es van plantar com a protesta per la manca d’entesa en el conveni del futbol femení.

El FC Barcelona estarà en el sorteig dels quarts de final de la copa després de guanyar a domicili, per un clar 0-4, l’Sporting de Huelva, un rival que tradicionalment li ha posat les coses molt difícils. Oshoala, dues vegades, Hermoso i Graham van marcar els gols blaugrana.

El pla de joc de l’equip andalús, entrenat pel veterà Antonio Toledo, va ser el de sempre: esperar al darrere i buscar els espais a la contra. El Barça, doncs, més que mai, va haver de portar la iniciativa i arriscar, mirant de trobar l’àrea rival. Tot i així, la primera oportunitat clara la va tenir l’Sporting a prop del descans, amb un xut de Mascaró al travesser. De seguida, però, les noies de Lluís Cortés van respondre amb un xut al pal de Marta Torrejón i, tot seguit, abans que s’acabés la primera part, amb el 0-1, signat per Asisat Oshoala amb una rematada de cap impecable després d’un servei de cantonada.

El Barça va colpejar de nou, sense temps per a la reacció de les andaluses, en l’inici de la segona part: Jennifer Hermoso va engaltar un preciós xut de rosca amb l’esquerra que va entrar ajustat al pal. El tercer va arribar en una vaselina sensacional de Graham i el quart, en una precisa acció de control i rematada d’Oshoala.