Barça

“Som igual de favorits que el Real Madrid”

Quique Setién. El tècnic del Barça preveu un partit complicat demà contra el Getafe i ja intueix com clau per a la lluita pel títol el partit del Santiago Bernabéu del dia 1 de març

L’entrenador del Barça, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació aquest migdia en la prèvia del partit de demà contra el Getafe. Ho ha fet després de donar la llista de convocats, amb la presència de dos jugadors del filial a més d’Ansu Fati. Es tracta del central Ronald Araújo i del davanter Rey Manaj. Aquestes són les seves millors respostes.

GETAFE

“Porta temps fent molt bé els coses. Té un pla que desenvolupa molt bé. Està en Europa i és tercer a la lliga. Compromet molt, és difícil de guanyar i ara els hi surt tot. El pla que tenen és bo”.11

BORDALÁS

“És un tema que tinc oblidat i no parlaré res d’això”.

UMTITI

“Segur que jugarà al seu màxim nivell. Ja ho està fent. L’he vist en moltes accions. És un futbolista extraordinari que ens donarà molt. Tothom, pot tenir alguna errada, però a Sevilla va fer moltes coses bé i estem encantats. Està perfecte per demà”.

EL FITXATGE

“Estaré preparat pel que toqui i treballaré amb el que tingui. Ens adaptarem. És important que arribi un jugador, però primer hem d’esperar que ens deixin fitxar. Suposo que ho acceptaran i el club ja està treballant en això. Si no ens deixen, ens posa en una situació de risc, però ens adaptaríem. Sempre jugarem amb onze”.

LOREN

“Si Rubi ha dit que no es farà, no tinc res a dir. No són temes meus. Jo només parlaré dels jugadors que estan aquí”.

REY MANAJ

“Té unes característiques definides. No porta molt aquí, però ens pot donar coses en un moment donat. Davant la possibilitat que pugui passar alguna cosa als jugadors de dalt, el necessitem. Pot ser necessari durant el partit”.

OPORTUNITATS EN CONTRA

“Crec que no estem rebent moltes, estem millorant i espero encara reduir-les més, o defensant bé o tenint més la pilota. El Betis ens va crear perquè té un futbolista com Fekir que les pot crear tot sol. Crec que estem en el camí i que hem millorat moltes coses”.

LA LLIGA

“Moltes lligues es decideixen per detalls que no pots controlar. Crec que som igual de favorits que el Real Madrid. Tenen tres punts d’avantatge i queda un partit en el Bernabéu que serà important. La realitat és que la lliga és molt competitiva. El Getafe mantindrà el ritme, no sé si tant com per poder competir-nos la lliga”.

DE JONG

“És molt receptiu, un futbolista amb moltes ganes de millorar i aprendre, per això crec que no té sostre”.

EL PARTIT

“És important que demà superem el pla del rival. Són dos estils diferents i als dos equips els hi va bé amb el seu equip. Important és que el teu pla superi al del rival”.

LUIS SUÁREZ

“El veig cada dia i l’animo, però el procés té el seu temps. Estaria bé que pogués reduir el temps de baixa”.

MESSI

“Té experiència per dosificar-se. Si està en el camp, es perquè pot. Aquests futbolistes estan acostumats a jugar dos partits per setmana i en molts casos no necessiten descansar”.

LA CHAMPIONS

“Crec que hi ha uns quants favorits, sis, set, vuit equips poden estar en la final i un d’ells és el Barça. A tothom li encanta estar en la final i guanyar-la”.

SANT VALENTÍ

“Sóc romàntic. Amb el Barça estic vivint un idil·li, com el dia que vaig conèixer a la meva dona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)