Barça

Acció solidària del Barça amb el poble xinès per la crisi del coronavirus

Club. Abans del Barça-Getafe els jugadors de tots dos equips saltaran a la gespa acompanyats pels nens i nenes de la Penya Dracs Units Xinesos pel Barça i amb el lema “Units som més forts”

El Barça se solidaritza amb el poble xinès per la greu crisi del coronavirus que està afectant a tot el país asiàtic. Abans del Barça-Getafe de demà al Camp Nou, els jugadors dels dos equips saltaran al terreny de joc acompanyats pels nens i nenes de la Penya Dracs Units Xinesos pel Barça, que lluiran una samarreta amb el missatge: Stronger Together (“Units som més forts”) i amb el lema “Ànims, Xina” també escrit en xinès. Al centre del terreny de joc es desplegarà una lona on també es podrà llegir el lema de l’acció en anglès i xinès.

El club vol aprofitar el seu ressò mediàtic a nivell mundial per expressar la seva solidaritat i suport a la Xina i, especialment, vers aquelles persones afectades per aquest virus que fins ara ha causat més de 1.300 morts i 60.000 contagiats en el país asiàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)