Barça

Contra el Dépor, de local

Copa de la Reina. El Barça s’enfrontarà el 26 de febrer al conjunt gallec en els quarts de final a partit únic al Johan Cruyff. El precedent en la lliga va acabar amb golejada blaugrana (6-1)

El Barça femení ja sap quin serà el seu rival en els quarts de final de la copa després del sorteig d’ahir. L’equip de Lluís Cortés, que va eliminar l’Sporting de Huelva en els vuitens de final, s’enfrontarà al Deportivo de la Corunya, que en l’eliminatòria anterior va golejar el València (7-2). El Barça es jugarà la classificació per a les semifinals a partit únic a l’estadi Johan Cruyff el dimecres 26 de febrer.

L’entrenador del Barça, Lluís Cortés, va destacar el bon moment de forma de les gallegues. “El Deportivo és un dels equips que millor nivell estan mostrant aquesta temporada, va fer un gran partit contra el València. És cert que aquí vam aconseguir un resultat gran, però és un equip que juga bé, alegre, vistós. La part positiva és que juguem el partit a casa, però aquesta competició és difícil, ja han caigut els dos finalistes de l’any passat.” En el partit de lliga, el Barça va golejar el Deportivo (6-1).

La resta d’emparellaments són: Athletic-Tacón; Madrid CFF-Sevilla i Logronyo-Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)