Barça

“Xiulets? S’ha de respectar l’opinió de la gent”

Quique Setién. Entrenador del Barça

Un cop acabat el partit, l’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, s’ha mostrar satisfet pel triomf del seu equip. “Preveiem un partit complicat i dur. Ells portaven quatre partits seguits guanyant, marcant nou gols i sense rebre’n cap. Hi ha hagut alternatives, és normal, però a la primera part hem pogut resoldre amb claredat. Estic bastant content, perquè no era fàcil guanyar a aquest equip”, ha dit. Preguntat per la connexió Messi-Griezmann, que ha funcionat en el primer gol, el tècnic càntabre també ha mostrat satisfacció: “Tenim jugadors de molt nivell que apareixen en partits tant difícils com el d’avui. Això és el que volem.” De fet, no s’ha mostrat contrariat ni quan ha hagut de comentar els xiulets que s’han escoltat al Camp Nou a la segona part quan, amb 2-1 al marcador, el Barça conservava la possessió amb passades a Ter Stegen. “Suposo que ens posem nerviosos per la sortida de la pilota. Però és una part fonamental del nostre joc. Ens estava costant molt sortir del darrera perquè la seva pressió era molt forta i, quan la superàvem, ens feien faltes. Però s’ha de respectar l’opinió de la gent”, ha manifestat.

Ni abans que comencés a rodar la pilota, ni després, Setién ha saludat el tècnic del Getafe, José Bordalás. Aquest ha entrat al vestidor quan l’àrbitre encara no havia xiulat el final. Interrogat sobre això, Setién no ha entrat en polèmica: “els partits es juguen en el camp.” En canvi, no s’ha mossegat la llengua a l’hora de comentar el criteri arbitral: “Ells han fet 29 faltes i nosaltres marxem amb una targeta més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)