Barça

La setena és la bona?

Premis Laureus. Messi aspira a continuar ampliant el seu palmarès individual amb el guardó a millor esportista de l’any en la gala que es farà avui a Berlín, on competeix amb Kipchoge, Lewis Hamilton, Marc Márquez, Rafa Nadal i Tiger Woods

Avui a Berlín se celebra la gala d’entrega dels premis Laureus, que coronen els millors esportistes de l’any pels seus mèrits tant individuals com col·lectius, en aquest cas durant el 2019. Leo Messi és un dels finalistes en la categoria de millor esportista de l’any després d’haver fet mèrits més que suficients per aconseguir-ho. Va guanyar la Pilota d’Or per sisè cop, rècord absolut, i la Bota d’Or, també la sisena. L’argentí, a més a més, té una espina clavada amb els premis Laureus perquè hi ha estat nominat en sis ocasions anteriorment (2006, 2010, 2011, 2012, 2013 i 2016) i no l’ha aconseguit guanyar mai. Es disputarà el guardó a millor esportista de l’any amb Kipchoge, Lewis Hamilton, Marc Márquez, Rafa Nadal i Tiger Woods.

Precisament de Messi va parlar Carles Puyol, que era a Berlín com a membre de l’acadèmia de les llegendes dels Laureus. L’excapità del Barça no tem que el 10 pugui deixar el club. “Messi té 32 anys i, cuidant-se com ho fa, pot aguantar fins als 38. Per què parlem del Barça sense ell? Millor parlem de guanyar el màxim nombre de títols possible amb ell”, va afirmar. Puyol es va mostrar convençut que l’equip podrà aconseguir títols aquesta temporada i, amb vista al futur, va insistir que es veu més en una secretaria tècnica que no pas com a entrenador d’un equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)